Marilyn Manson tentokrát v Brně

Marilyn Manson tentokrát v Brně

16. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americká glam rocková kapela se po dvou letech vrací do České Republiky. V čele s hlavní hvězdou, zpěvákem Marilynem Mansonem vystoupí v rámci celosvětového turné k nové desce „The High End Of Low“ 3. června na brněnském Velodromu.
Kapela, která vznikla v kalifornském Hollywoodu dostala své jméno spojením dvou rozdílných světů. Marilyn jako Marilyn Monroe a Manson podle Charlese Mansona, několikanásobného vraha.

Kontroverzní leader kapely, vlastním jménem Brian Hugh Warner se narodil roku 1969 ve státě Ohio a než se dal na uměleckou dráhu, živil se jako hudební žurnalista. V roce 1989 založil kapelu Marilyn Manson & The Spooky Kids, následně zkrácenou na Marilyn Manson. Kapela za svou kariéru vydala 7 studiových alb vč. aktuálního „The High End of Low“. Následovník šesté desky „Eat Me, Drink Me“ má stanovené datum vydání na květen 09. Prvním singlem bude skladba „I Want To Kill You Like They Do It In The Movies“. Podle popisu samotného Mansona je skladba hodně sadistická, stručně by se dalo říct, že je o vraždě, sexu a smrti.

Dodal: Barbora Vokatá, WTF Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: MARILYN MANSON

Středa 3. 6. 2009
Vstup: 790/990 Kč
Vystupují:
Marilyn Manson
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika