Trance & Progressive kalendář 04/2009

Trance & Progressive kalendář 04/2009

26. 03. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Je zde nový měsíc a s ním přichází i nový kalendář trance a progressive akcí. Do dubnového vydání jsem si připravil i pár nocí, na kterých se nebudou hrát čistě jen oba výše zmíněné hudební styly, ale taky se na nich dočkáte více progresivnější a housovější hudby. Teď už je jen tedy na vás vybrat si tu svou a pořádně si ji užít.
3.4. - Exanimo Rebirth
Do Hodonínského klubu Paladium zavítá ze sousedního Německa hvězda labelu Euphonic a producent hitu The Space We Are, Ronski Speed. Mimo něj se můžete těšit na našeho Michala Buriana, rezidenta Exanimo Michala Poliaka a na Slováky Milana Lieskovskyho a Eruvii.

3.4. - Full Moon 03
Na třetím díle této pravidelné klubovky se premiérově u nás představí švýcarský trance dj Nick Larson. Toho na poslouchej.net stagi doplní populární Bon Finix a Ricco. Kromě těchto tří se můžete těšit také na CJ Bollanda s MC Screenem , Jonty Skrufffa + Fidelity Kastrow.

3.4. - Kiss Mega Hall Party
V ostravské Bonver Aréně zahraje přední český trance dj a producent Michal C. Po jeho boku se dále objeví Cou-D, Martin Streed, Psycho, Danno, nFix a D'Safo.

4.4. - Celebration for Friends
Zlínský Dj Milhaus bude na této párty slavit své narozeniny. Jako hlavní gratulant se objeví Michael Burian. Společný set si zde také střihnou oslavenec Milhaus s Tutou. Dalšími účastníky této narozeninové noci budou Lucasch, PK, L'SaDa, Error.

10.4. - Michael Burian Special (Brno, 7. Nebe)
V brněnském klubu 7. Nebe se objeví momentálně asi jeden z našich nejvytíženějších djs a to Michael Burian. O vaši zábavu se budou dále starat např. Hydrophonic nebo Michal Pesina a další.

11.4 - GetUp!
Ve velice trefně pojmenovaném pražském klubu Prdel vystoupí polský dj a producent z labelu Vandit, který si říká Indecent Noise. F1D0, Hellman, Andrew Mallet, Revolt, Stepan Bruck, Vyrys jsou jména dalších djs kteří si zde také zahrají. Vstup je na tuto párty zdarma!

11.4. - Evolution Special (Ostrava, Fabric)
Do Ostravského klubu Fabric zavítá australská progressive hvězda, dj a producent Jaytech. Za mix pultem se tento večer mimo něj objeví také rezident Martin Gredner, dále pak Marwin Shamma, Tazz, Ringo a Michael K.

12.4. - Sonne Edition 7 (KS Borůvce, Topolná)
Do KS Borůvce v Topolné dorazí německý dj, producent a spoluzakladatel Loveparade Da Hool. Kromě něj se připravte na rezidneta párty Rehab Nesquika, dále na Typhona, Naoki Uda, Jordyho a Mildeeho. Těšit se můžete taky na druhou Jungle - Drumnbass stage.

16.4, 17.4, 18.4. - A State Of Trance 400

Nejposlouchanější trance radio show světa A State Of Trance, slaví už svůj 400. díl.
A oslavy to budou velkolepé. První proběhne v německém klubu Butan, druhá v anglickém klubu Air a třetí v holandském Maasilo klubu. Těšit se můžete kromě Armina van Buurena na ty nejlepší trance djs současnosti.

17.4. - E-Motion
Na další díl velmi populární brněnské trance klubovky dorazí po Johnu O'Callagahanovi další Ir a to Bryan Kearney. Spolu sním se z vedlejších britských ostrovů objeví Rob Stevenson , neboli Activa. O support se těmto dvěma djs postarají slovenská diva Nifra a naši chlapci Stepan Bruck, TyPhone, Majklhauske.

17.4. - PURE
Po dlouhých letech se u nás objeví legendární Paul van Dyk v klubovém prostředí. Myslím, že představovat Paula je jako nosit dříví do lesa. O vaše zvukovody se kromě německé legendy budou starat rezident PURE Michal Burian a jihomoravský Michal Poliak.

18.4. - Godskitchen (Wroclaw, Hala Ludova)
Hvězdná Godskitchen se opět odehraje u našich severních sousedů v Polsku. A line-up je opět velice kvalitní, co jméno to hvězda tanečního nebe. Letos se ve wroclawské Hale Ludova můžete těšit na Erica Prydze, Markuse Schulze, Menno de Jonga, Johna Dahlbacka, Maura Picotta, Arneje, Glasse a Petera Paina

18.4. - ZEN
Předem podotýkám, že hlavní hvězda tohoto Zenu není přímo trance dj, ale své místo si zde určitě zaslouží! Tou hvězdou je anglický zvukový mág James Zabiela. Kromě tohoto britského dje se připravte na rezidenty Zenu a to na Romana Raie a Martina Grednera.

18.4. - Lovely Experience (Planet 4, Trnava)
Pokud máte tento víkend cestu na Slovensko a máte rádi trance a bude projíždět Trnavou, tak se určitě zastavte v klubu Planet 4. Zde totiž vystoupí hvězdy německého labelu Euphonic - Stoneface & Terminal. Nesmíme také zapomenout na Nizozemce Re-Warda. Ty doplnění Jetfever a Flash.

25.4. - David Guetta & Friends (Pyramida, Vídeň)
Tato párty se odehraje u našich jižních sousedů v Rakousku, přesněji řečeno ve vídeňské Pyramidě. Jak už název napovídá, hlavní hudební náplní večera bude house na všechny způsoby. O skvělou zábavu se budou starat David Guetta a jeho hosté.

30.4. - MayDay

Legendární německá halovka přivítá legendárního Paul van Dyka. Judge Jules, ATB, Matt Hardwick a Kyau & Albert jsou další jména, která zde zahrají. Zároveň jsou to jména, která jsou zárukou toho, že se bude servírovat to nejlepší ze současné trance hudby.

30.4. - Atmoss
(7. Nebe, Brno)
Tento večer se do 7. Nebe chystá diva Laydee Jane. Mimo ní se o vaši zábavu budou starat Michal Pesina, Jeanissa a Carl Reins.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika