Milujete Božkov? Oplatíme Vám to!

Milujete Božkov? Oplatíme Vám to!

15. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Psal se květen 2004. Michal „Majklson“ poslal zprávu kamarádům: „Nakoupil jsem rum, budeme hrát na námořníky, sraz Antonínova kolej“. A ještě téhož dne vznikla Námořnická unie, jejíž členové vyznávají zásadně Božkov Tuzemský a zdraví se rčením „Rum s námi“.
Jiné místo, jiný čas, ale podobný scénář. Rok 2007. Parta kamarádů ze středomoravského Kojetína se rozhodla dát svým různorodým aktivitám oficiálnější punc a založila klub Rudy Koně Božkov Old School. Zatímco vysokoškoláci z unie vsadili na božkovský rum, Rudy Koně Old School mají nejradši zelenou. Tedy vlastně jedině Božkov Peprmint, protože s jinou zelenou to prý není ono.

Co je spojuje? Touha bavit se, aktivita a nápady. Ochota doslova na koleně uspořádat nezapomenutelné a zajímavé akce. Námořnická unie proslula svými majáles, Rudy Koně Božkov O.S. zase spustili tradici hudebních festivalů Božkov Fest. A v neposlední řadě je to láska k pitivu s nálepkou Božkov! Taková zcela spontánní věrnost a přízeň samozřejmě zaslouží poklonu! Stock Plzeň-Božkov proto pravidelně přispívá Námořnické unii dodávkou jejich oblíbeného tuzemáku a věnoval jejím členům stylová námořnická trička. Rudý Koně zase získali nejen zásoby zelené pro svůj festival, ale i podporu při tvorbě loga či nášivek na trička.



Máte i Vy partičku přátel, která se pravidelně schází a vymýšlí společnou zábavu? Možná jezdíte na hory, na vodu, hrajete amatérské divadlo, chodíte po hradech nebo hrajete kuželky. Máte velitele, pokladníka, kronikáře či si naopak vládnete kolektivně? Nejste sice žádní abstinenti, ale nestačí vám jen tak sedět v hospodě. Dokažte, že i Vy vyznáváte tu nejlepší kvalitu z Božkova!

namornicka unie

Pokud jste autory zajímavé aktivity, která je svázána právě s některou z božkovských značek (a těch je celkem 13!), napište nám na mujprojekt@mujbozkov.cz. My vybereme ty nejlepší a rádi Vás ve Vašem snažení podpoříme, podobně jako Námořnickou unii nebo Rudy Koně Old School. Božkovu zdar!

Více na www.mujbozkov.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika