Studentská Hrachovka na Fávale

Studentská Hrachovka na Fávale

08. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jaro je čas studentských oslav a pomalu je třeba namazat kolena před letními festivaly. 16. dubna se vazelína bude podávat na brněnském Favále. Agentura PEAS Production tu totiž pořádá skakavo punk-funkový večírek. Vstup nejen studentům nařízen!
Po úspěšném olomouckém kole, se studentské hrachy dovalí do Brna. Přinesou oblíbené Jaksi Taksi, kteří zrovna začínají pracovat na novém albu, takže se možná dočkáme i nějakého toho nového „válu“. A jaká by to byla studentská tancovačka pogovačka bez studentských a začínajících kapel. Návštěvníci hrachovkových akcí si už určitě zvykli na veselé, barevné a hravé Skrznaskrz z Hustopečí u Brna, chybět nebude ani termojaderná fúze funku, rocku a popu Tokamak z Brna.

Až vám noty a tóny polezou i ušima, můžete zarelaxovat v naší Pradědovic čajírně a pokud už se nemůžete dočkat letních festivalů, máme pro vás skvělou nabídku. Studentský život je o šetření, ale na večírky musí vždycky zbýt nějaká ta koruna. Pořadatelé Hrachovky proto na Favále nabídnou lístky za 450 korun na celý festivalový víkend! A nekupujete zajíce v pytli: drtivá část programu už je venku – najdete ho na festival.hrachovka.com. Malá ochutnávka? Aphrodite & MC Junior Red (UK), Green Frog Feet (Ger), Michal Prokop & Framus Five, Horkýže Slíže (SK), Krucipüsk, Elektrick Mann, Jaroslav Uhlíř, Puding paní Elvisovej (SK), Jaksi Taksi, OTK, Ty Syčáci, Xavier Baumaxa, Xindl X, Záviš, Mashy Muxx, The Unique (SK), Květy, Insania, Onset, Psychoradio, Gate of Sorrow. Jaro je taky o nákupech, svůj šatník tak budete moci obohatit o nějaký hudebí doplněk z obchůdku LoveMusic.

V Brně startujeme rozehřívací kolo 16. dubna ve 20 hodin v klubu Favál! Sejdeme se na studentské Hrachovce! Zelené indexy s sebou!

Více informací najdete na www.hrachovka.com

Dodal: Anna Štětinová, PEAS Production
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika