Květnový DrumiX se třemi headlinery

Květnový DrumiX se třemi headlinery

20. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
vydařeném DrumiX Warm-Upu se na Lávce chystá 7. května opravdu našlapaný mejdan. Na headlinerech se tentokrát nešetřilo a přijedou hned tři – dva z Anglie a jeden z Vídně. Support zajistí kvalitní čeští DJs, o vizuální stránku se postará partička Trippl-Krippl, u vstupu dostanete CD a odznáčky zdarma a na barech si budete moci dát drinky za speciální ceny.
Pokud jste byli na Warm-Up party, víte, kdo se na DrumiXu ukáže. Hlavní hvězdou bude zástupce labelu Hospital, kolega High Contrasta, London Elektricity nebo Nu:Tona, Logistics (UK). Ačkoliv Matt Logistics patří mezi služebně mladší nemocniční zaměstnance, má za sebou úctyhodné portfolio, čítající několik EP, album Now More Then Ever a velkou spoustu hitovek. Together VIP, Machine, Inside My Soul nebo aktuálně Toy Town jsou zaručené dancefloor vypalovačky. Logistics s sebou do Prahy jistě přinese hromadu nevydaného materiálu a určitě také pár kousků z chystaného alba.

Druhým zahraničním hostem bude Subterra (UK). Kolem drum'n'bassu se motá už nějaký ten pátek, má za sebou managování Zincova labelu Bingo Beats, pořádá zajetou klubovku Rotation a je členem bookingu Drum & Bass Areny (breakbeat.co.uk). V posledních letech se však naplno vrhá do produkování, našel si moderní a čistý zvuk a výsledky jsou znát – Subterry si všiml samotný Andy C, vydává na labelech jako Freqency nebo Def Inc. a dostává se do podvědomí širší veřejnosti. Proto myslíme, že je ideální čas představit jej také v Praze.

Třetí hvězdou večera bude mladá krev vídeňské scény, The Square (AT). Tenhle mladík si už stihl založit vlastní label Human Soul a mimo jiné se podílel na releasu pro osvědčenou značku Fokuz. Razí příjemný liquidně laděný sound, prokládaný moderními deepovými polohami. Podobně jako Subterra patří mezi nová jména, která byste neměli minout.

Český support obstarají zástupci serveru Shadowbox.cz – Bifidus Aktif, 2K & Rudeboy, dále M4Y4 a ahZ v doprovodu MC Toshiho. Druhou stage si vezmou do breakbeatové parády DJs z Breakbeat.cz (Adelight & Voita) a conspirační Nikola.

Pozadu tentokrát nezůstane vizuální stránka. Už tak luxusní hlavní stage klubu Lávka vyzdobí Trippl-Krippl VJs k nepoznání – těšte se na poloprůhledná plátna, projekce a další vychytávky.

Vstupné bude pro ty, kteří se zaregistrovali do DrumiX listu 100 Kč, ostatní zaplatí do 23:00 120 Kč, poté 150 Kč. Rozhovory a profily účinkujících, soutěže a další vyčerpávající informace najdete již brzy na www.drumix.cz.

Dodal: Martin Mayer
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DRUMIX 3: HOSPITAL RECORDS SPECIAL

Čtvrtek 7. 5. 2009
Vstup: 100/120/150 Kč
Vystupují:
Logistics (Hospital, Uk), Subterra (Frequency,Uk.) a The Square (Human Soul, At), Bifidus Aktif, Rudeboy, M4Y4, ahZ, MC Toshi, Voita, Adelight, Nikola
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
bifidus aktif
21. 04. 2009 | 00:23:02
+0 | -0
tesim jak malej kluk - rumdadem!

21. 04. 2009 | 00:22:24
+0 | -0

paráda

drumix je zaručená kvalita. a k lineupu snad není co dodat. bude to velké! big up!
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika