Gregor Tresher ve čtvrtek na Ultimě

Gregor Tresher ve čtvrtek na Ultimě

02. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Německý DJ a producent Gregor Tresher není na poli elektronické hudby žádným nováčkem. Už více než osm let se tento DJ z Frankfurtu živě angažuje na klubové scéně a snaží se posunout hranice elektronické hudby opět o kus dál.
Většině milovníku techn utkvělo v uších album “A Thousand Nights“, ze kterého se titulní skladba stala nejlépe prodávaným techno trackem na Beatportu za rok 2007. Na pražské publikum si Gregor udělá čas už o prodlouženém pařebním víkendu, ve čtvrtek 7. května, kdy vystoupí v Roxy v rámci klubové noci Ultima.

Gregor Tresher


Vstupenkou do klubu evropské techno-elity bylo pro Gregora Treshera jeho „Still EP“ vydané roku 2005. Jeho kariéra je dlážděna hitovými singly jako “Neon“, “Full Range Madness“, “The Wombat“ nebo “The Now People“ na labelech Cocoon, Intacto, Great Stuff, Datapunk či Rebel One, po dlouhé řadě úspěchů však už všichni netrpělivě očekávali Gregorovo první dlouhohrající album. To se objevilo v minulém roce pod názvem “A Thousand Nights,“ přičemž titulní skladba z něj se na serveru Beatport stala nejlépe prodávaným techno trackem roku 2007. Tou dobou byl Gregor Tresher známý už nejen mezi profesionály, kteří hráli jeho tracky, ale i obdivovaný klubovým publikem. Důkazem budiž výsledky čtenářské ankety německého magazínu Raveline, v níž byl Gregor zvolen producentem roku v letech 2006 a 2007.



Gregorovy hudební počátky jsou pevně spjaty s elektrem. Se svým projektem Sniper Mode vydal dvě alba na značce Elektrolux, ovšem jeho cesta ke slávě vedla spíše přes releasy vydané pod svým vlastním jménem: tracky pro label Anthonyho Rothera Datapunk, remix pro Svena Vätha („Komm“) a příspěvek pro kompilaci na vydavatelství Cocoon (“Full Range Madness“).


www.gregortresher.de

Dodal: Petr Tajčman, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ULTIMA

Čtvrtek 7. 5. 2009
Vstup: 150/200 Kč
Vystupují:
Gregor Tresher (De), Agent, Lucca, Dialect, Lukáš Mička & Malkao
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Fill
04. 05. 2009 | 16:43:48
+0 | -0
Strasne me mrzi ze tam nebudu !!!Vybornej producent a dj :((((
SOUTĚŽTE
Ultima - 7.5. Roxy
2 x 2 vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika