Tip na trance alba a kompilace pro květen

Tip na trance alba a kompilace pro květen

05. 05. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
I tento měsíc jsme pro vás nachystali výběr alb, nejen těch květnových, která si zaslouží pozornost. Mezi tipy tedy tentokráte nejadete jména ATBho, Richarda Duranda a Johna O\' Callaghana. Více už v článku.

ATB – Future Memories
(vychází 1.5.2009)

Je to už nějakou dobu co ATB vydal poslední skladbu. Tou poslední byl v roce 2007 singl Justify s jeho poslední kompilace Trilogy. Nyní, tedy ATB dává o sobě vědět s čerstvým materiálem. A jak je vidět tak vůbec nijak nezahálel. Připravil si totiž pro nás hned dvou CD album s 26 skladbami. A jak říká ATB, prý budeme překvapeni jak album zní. Byl prý už hodně unaven současnou trance hudbou a tak chtěl udělat něco jiného. Jak sám tedy říká album je plné experimentování se zvukem a chill out skladeb.

Richard Durand – Always The Sun
(vychází 12.5.2009)

Richard Durand je jméno, které je zárukou kvality. Co skladba nebo remix to zaručený hit. Nyní tedy nastal ten správný čas vydat své první umělecké album. Na něm je k vašemu poslechu připraveno celkem 15 skladeb. Samozřejmostí na tomto albu jsou i pozvaní hosti. Těmi jsou v Německu narozený zpěvák Simon Binkenborn a holandská zpěvačka Carol van Dyk z kapely Bettie Serveert. První singl z alba je skladba, kterou jistě všichni moc dobře znáte a to Into Something.

John O' Callaghan - Never Fade Away
(vychází 17.5.2009)

Ir John O' Callaghan vydává své dlouho očekávané umělecké album, na kterém si pro vás nachystal celkem 12 skladeb. Na tomto albu spolupracoval John se spoustou exkluzivních jmen se světa trance hudby. Těšit se můžete na hvězdné vokalistky Josie, Sarah Howells, Lo-Fi Sugar, Jaren a Audrey Gallagher a producenty a djs, jmenovitě to jsou Aly & Fila, Tom Colontonio a Giuseppe Ottaviani. Jak je vidět, tak se můžeme těšit na opravdový trance výlet se vším všudy. Prvním vydaným singlem z tohoto alba je skladba Surreal.

Blake Jarrell presents Concentrate 2009
(vyšlo 6.4.2009)

Mladý a velmi talentovaný dj a producent z Chicaga Blake Jarrel si pro nás připravil mixovanou kompilaci. Velice speciální kompilaci. Nejedná se totiž ani tak o výběr současných hitů, ale o kompilaci složenou převážně s Blakova vlastního materiálu. Myslím tím jeho vlastní produkci a remixy. Na poli trance a progressive hudby je to málo vydaný počin a to dělá tuhle na půl album/ kompilaci velice zajímavou a výjimečnou, kterou se určitě vyplatí mít ve své sbírce. Mezi producenty, které zde najdete v remixu Blake Jarrella patří např. Mike Foyle , Gabriel & Dresden , Kyau & Albert Cerf, Mitiska & Jaren a mnoho dalších. Concentrate 2009 je jízda na vlnách deep progressive beatů, trance melodie, doplněná o housovou scenerii.

Marco V – Unfold vol. 3
(vyšlo 22.2.2009)

Label Fektive pokračuje ve své sérii mixovaných kompilací. První díl připravil John 00 Fleming, dvojku Christopher Lawrence a nyní přichází trojka s Marcem V. Ten na dvou stříbrných plackách připravil mix skládající se z 13 a 14 tracků. Zvuk jeho výsledného mixu by se dal popsat jako deep, temná, atmosferická, techy jízda. K tomu mu pomáhali tracky od producentů jako Wippenberg, Daniel Portman, Sultan, Artento Divini s Fausten, nebo Marcova samotná produkce.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika