Techno & Minimal kalendář 05/2009

Techno & Minimal kalendář 05/2009

10. 05. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Doba letních festivalů se neúprosně blíží, české klubovky a halové akce finišují, završují své celoroční snažení a odměňují své fanoušky a příznivce vcelku slušnou dávkou tech/mimalového soundu, ať už toho tuzemského či zahraničního.
13.5. - Midi
Brněnské Midi v čele se Subsistem, kterého není třeba věrnému minimalovému publiku více představovat, doplní ještě Mulli a nEwmi live.

14.5. - Deluxe
Na oficiálně druhé party Deluxe v Coffe House vystoupí majitel labelu Revolver Canada, deckmasterJeff Milligan aka Algorithm. Z českých DJs stojí za zmínku Molczik, Home a Michal Poliak.

14.5.- Hi Fi
Na črvrtečním Hi Fi v Perpetuu nebude chybět nikdo jiný než stálice Jerry, jako host vystoupí slovenská techno legenda Toky a mladý talentovaný Nois.

15.5. - Minimal Illusions vol. III

Minimaloví iluzionisté - německý live projekt Tim Susa aka Candela a Lettysix budou hosty již třetího pokračování Minimal Illusions v Chapeau Rouge.

16.5. - Technasia
Technasia v Soběslavi společně se svými "Folk-Memory Djs" naservíruje jako vždy slušnou porci toho pravého techna pěkně od podlahy,
tentokrát v podání DJs Machine Funck (Abu + Nailer), Pavel Krejdl, Quark a Jamal Djs.

16.5. - Warm up Cosmic Trip
V pražském retru to za gramofony roztočí miláček českého publika Marko Nastic. Kromě tohoto šikovného srbského producenta a Dje nebudou chybět ani čeští zástupci, z nichž stojí za zmínku rozhodně Agent, Subgate a Katie.

20.5. - Midi

O týden později se na Midi představí pro změnu další tojce minimalistů: Peter Wünsch, rezident Shala a Paul Hawk.

20.5. - Bus Stop Sound

I ve východočeských Pardubicích se dá zaposlouchat do tech/minimalového soundu a to každou sudou středu v měsíci. Mimo hostů Calma + Karbouse
svůj minimalový "peloton" rozjedou i residenti Pete White, HempSound a Saimon S.

22.5.- Xprnc
Xprnc v Lanškrouně hostí v květnu nejedno zajímavé jméno, mezi nimiž vyniká jednoznačně česká stálice Elektrabel live, Daho, Oersted live feat MC J.Trax,
Subsist, Ala a další.

30.5. - Citadela
I když Citadela není svým zaměřením prvoplánově tech/minimalovou akcí, neměl by být opomíjen fakt, že mimo hlavní hvězdy Deadmau5 a dvojky Mac & Taylor (UK) zahraje i Lucca, Jerry, Misa Salacova, Agent, LaDiDa a mnoho dalších zástupců klikavých či hutnějších beatů.

30.5. - Alles Gute
Minimalová klubovka Alles Gute s residenty Milanem Kroutilem a Avacsem se uskuteční už potřetí v útulném prostředí baru Gecko v Praze.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika