Dj Neo s Victory tuto sobotu v Mecce

Dj Neo s Victory tuto sobotu v Mecce

18. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Český houseový král, nejprodávanější česko-slovenský dj v zahraničí všech dob a aktuálně třetí nejlepší dj v ČR pro rok 2008 podle ankety Žebřík Awards, Dj Neo, křtí své nejnovější album na Victory Tour 2009, mezi jehož nejzásadnější zastávky patří také klub Mecca.
Neo se již v devadesátých letech vypracoval mezi přední djskou elitu a úspěch slavil i v zahraničí. Jako vůbec první Dj z tzv. východního bloku vydal desku u nejslavnějšího amerického houseového labelu Subliminal records, která bodovala ve všech hlavních US/Euro tanečních hitparádách. Slavní světoví djové jako David Morales, Erick Morillio a další ji umístili na přední příčky svých hitparád. Nespočet producentských úspěchů, remixů a čtyři autorská alba vynesly Dje Nea až na pomyslnou špici české taneční scény . Letos Neo připravil další lahůdku, se kterou se zapíše zlatým písmem do dějin české taneční hudby. Vydává album Victory, natáčí jeden z nejdražších českých videoklipů ke klubovému songu a spolupracuje s legendární Jocelyn Brown! V Mecce budete mít příležitost být u toho nejzásadnějšího s námi. Budeme křtít nové album, mapovat cestu k vítězství a hlavně slavit ve velkém stylu.

Společně s houseovou superstar djem Neem vystoupí na Victory night „český Jamiroquai“, saxofonista a showman největšího kalibru El-Jay. Tento nadějný student herectví na Jamu v Brně má již za sebou studium klarinetu a saxofonu, takže dnes je z něj multiinstrumentalista a showman v jedné osobě. El Jay zpívá, hraje na saxofon a show, kterou při tom předvádí, nemá v našich končinách obdoby!

Mezi další účinkující se zařadí miláček pražského publika a jeden z residentů nové Dance extravaganzy na Evropě 2, nadějný dj Champagne. V Mecce se také premiérově představí promotér afterpárties a warm up párties Summer of Love, redaktor v několika médiích o taneční hudbě a dj v jednom, Dj Tzésar.

Na této párty se představí také revoluční světová novinka, live VJ show mixovaná na technologii budoucnosti – Pionner DVJ show v podání L-vision. Poznejte kouzlo zefektovaného audia a videa v jednom okamžiku. Na všech LCD obrazovkách budete vnímat absolutní synchronizaci videa s hudbou v živém podání profi VJe. Žádné pouštění DVD nebo naprogramovaných funkcí, ale dokonalý mix se záběry na dje střižený s momentkami z tanečního parketu, digitálně editované ukázky videoklipů dje Nea v real timeu a nekončící dimenze moderního klubového umění.

Na křtu rozdáme spoustu dárečků, mezi které bude patřit i nejnovější CD Victory pro přítomné navštěvníky. Začátek akce je stanoven na 22 hodinu a vstupné je pouhých 190 Kč.

Dodal: Party promotion Pardubice
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ NEO PRESENTS VICTORY

Sobota 23. 5. 2009
Vstup: 190 Kč
Vystupují:
Neo, El-Jay (sax), Champagne, Tzésar
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika