Začíná nová série Electronic Beats Classics

Začíná nová série Electronic Beats Classics

02. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Electronic Beats Classics uvádí exkluzivní koncert Donny Summer v berlínském divadle Admiralspalast, který odstartuje novu sérii živých vystoupení. První akce proběhne v Berlíně, na které vystoupí Donna Summer.
Legendární popová ikona a oceňovaná zpěvačka a autorka Dona Summer vystoupí poprvé ve své kariéře na sólovém koncertě v Německu. Vystoupení bude prvním koncertem organizovaným v rámci nové série Electronic Beats Classics a proběhne 30. července v historické budově Admiralspalast.

donna summer

Donna Summer, pětinásobná držitelka ceny Grammy, která prodala více než 130 milionů nahrávek po celém světě, se proslavila svými skladbami založenými na kombinaci rocku, popu, R&B, disca a elektronické hudby, se kterými v polovině 70. pronikla z klubové scény do mainstramu. Je první ženou, jejíž singl i album byly současně na prvním místě v hitparádě Billboard a její hity Last Dance, On the Radio, Hot Stuff a řada dalších jsou dodnes populární u posluchačů všech generací. V roce 2008 vydala Donna Summer dlouho očekávané album představující nový materiál nazvané Crayons. Hned tři hity z tohoto alba se dostaly na první místo hitparády Billboard Club.

Královna taneční hudby Donna Summer se nyní chystá znovu oslnit davy fanoušků na exkluzivní show, která odstartuje novou sérii živých koncertů nazvanou „Electronic Beats Classics“. Nový formát vystoupení uvádí v klasických prostorách současné umělce, kteří zásadním způsobem ovlivnili a ovlivňují hudební scénu. Série Electronic Beats Classics propojuje minulou a současnou tvorbu někdejších průkopníků v oblasti moderní hudby a připomíná jejich význam pro dnešní tvůrce. Donna Summer díky svému jedinečnému stylu, který má stále odezvu u mladé generace, skvěle reprezentuje filozofii Electronic Beats Classics, a proto je ideání umělkyní pro zahájení celé série.

Historická budova Admiralspalast byla otevřena v roce 1910 v berlínské čtvrti Mitte a je jedním z nejznámějších kulturních středisek a divadelních scén ve městě. Admiralspalast dodá elektrizujícímu vystoupení Donny Summer jedinečnou a netradiční atmosféru, takže koncert bude jistě pro všechny návštěvníky nezapomenutelným zážitkem. Vstupenky jsou v prodeji již nyní.

Electronic Beats je mezinárodní hudební a komunitní program společnosti T-Mobile, který přináší živá hudební vystoupení po celé Evropě, vydává vlastní čtvrtletník a DVD magazín Slices, který získal řadu ocenění, a provozuje webové stránky www.electronicbeats.net, na kterých jsou k dispozici videonahrávky z živých vystoupení na EB TV, exkluzivní remixy a živé nahrávky vysílané prostřednictvím internetového radia, recenze alb a aktuální informace z oblasti módy a životního stylu.

I nadále bude pokračovat partnerská spolupráce se společností Sony Ericsson, která bude v rámci série Electronic Beats Classics propagovat nejnovější řadu mobilních telefonů Walkman®.

www.electronicbeats.net

Dodal: Martina Kemrová, T-Mobile
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS

Čtvrtek 30. 7. 2009
Vstup: 39/45 EUR
Vystupují:
Donna Summer a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ELECTRONIC BEATS
2x VIP vstup, 2 noci v hotelu v Berlíně a setkání s Donnou Summer
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika