Febiofest Music festival 2010 již v březnu

Febiofest Music festival 2010 již v březnu

03. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již 17. ročník mezinárodního filmového festivalu Febiofest na svých podiích letos představí stylově rozmanité hudební formace z domácí i zahraniční scény světa worldmusic. Na hlavní scéně mezi jinými hvězdami vystoupí Lenka Dusilová Trio, The Chancers, Feher Fekete Kerek, Al-Yaman, Gothart, Bengas, Sunflower Caravan, nebo polská kapela Tymon & The Transistors.
Navíc je pro návštěvníky festivalu na pondělí 29. 3. připraveno malé překvapení v podobě kapely evropského formátu, jejíž jméno bude v pravou chvíli uveřejněno na webových stránkách festivalu. Všechni milovníci garážových večírků jsou srdečně zváni na páteční noční Diskojízdu Special a na sobotu, kdy vystoupí legenda české drum & bassové scény DJ Suki.

lenka dusilová

Doprovodný program Febiofestu je letos nejen hudební, ale i tvůrčí. Music festival nabízí řadu dílen a netradičních aktivit, které návštěvníkům pomohou probudit v sobě skrytý talent nebo tvůrčího ducha. Mimo již známé Jam.eu Open Stage, scény, která je otevřená všem kapelám a muzikantům, co se již nevešli do programu, jsou připravené i další zajímavé novinky.

Ku příkladu jedinečná Animační dílna Dany Bubákové, absolventky FAMU a autorky krátkých animovaných filmů, Tetovací salón Jagua nebo Sítotisková dílna skupiny Kredenc, ve které si zájemci budou moci vlastnoručně potisknout třeba i své triko. Milovníky pohyblivých obrázků jistě potěší škola projekce nebo herní zóna plná interaktivní zábavy.

Společně s kulturou je kladen velký důraz také na občerstvení. Stěžejním prvkem festivalu budou stánky s opravdu světovou kuchyní. Bohatý nápojový lístek zve návštěníky k pivnímu nebo nealko baru, koktejlbaru, čajovně a kavárně, to vše připraveno na špičkové úrovni. Program Musicfestu odstartuje každý den od 17:00 hod a poběží do časného rána. Pro ty, kteří se festivalu nemohou zúčastnit osobně, je připraven streaming hlavní i malé scény na stránkách www.febiofest.cz/cs/musicfest

Vstupné je tradičně zdarma!

Music festival je organizován ve spolupráci s produkcí Febiofestu a za podpory hlavního mediálního partnera – hudební a life stylové stanice MTV.


Dodal: Robert Veverka, Febiofest.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FEBIOFEST MUSIC FESTIVAL

Pátek 26. 3. 2010 až Pátek 2. 4. 2010
Vstup: zdarma
Vystupují:
Lenka Dusilová Trio, The Chancers, Feher Fekete Kerek, Al-Yaman, Gothart, Bengas, Sunflower Caravan, Tymon & The Transistors
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika