Febiofest se přehoupl do druhé poloviny

Febiofest se přehoupl do druhé poloviny

30. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Febiofest Music Festival se dnes přehoupl do druhé poloviny programu a za uplynulé dny předčil veškerá očekávání organizátorů. S denní návštěvností kolem dvou tisíc lidí se stává do tohoto pátku jistotou pro posluchače hudby všech žánrů a milovníky večírků.
Velkou návštěvnost zaznamenaly i přímé přenosy a to včetně velkého ohlasu ze zahraničí. Pro ty, co nemohou dorazit osobně, probíhají přenosy každý den na webu live.febiofest.cz. O kvalitní požitek z virtuální návštěvy se stará partner festivalu Febiofest PRO-ZETA Broadcasters.
Dnes v úterý 30. března se mohou návševníci těšit na gradující program ska, rock, hard-core a punk. Program vyvrcholí koncertem kapel Pohřební kapela od 20:00 a Sunflower Caravan od 22:00. Na malé scéně zahrají tradičně světové rytmy v podání kapel Nebiba a Grape.

Zítra, ve středu 31. března, začíná program hlavní scéně několika kapelami přihlášenými do soutěže Jam.eu Open Stage. Od 18:00 vystoupí česko-francouzský projekt King Kalabash & Riddimshot. Hlavní hvězdou večera je držitelka mnoha hudebních ocenění, rocková básnířka a vynikající zpěvačka Lenka Dusilová.

lenka

Vybrali jsme pro Vás jen to nejdůležitější z nejbližších koncertů. Program celého Music Festivalu je možné nalézt na webové stránce http://www.febiofest.cz/cs/musicfest.

Program Music Festivalu startuje každý den od 15:00 hod a poběží do časného rána. Vstupné je tradičně zdarma!

Music festival je organizován ve spolupráci s produkcí Febiofestu a za podpory hlavního mediálního partnera – hudební a life stylové stanice MTV.

Dodal: Robert Veverka, Febiofest.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FEBIOFEST MUSIC FESTIVAL

Pátek 26. 3. 2010 až Pátek 2. 4. 2010
Vstup: zdarma
Vystupují:
Lenka Dusilová Trio, The Chancers, Feher Fekete Kerek, Al-Yaman, Gothart, Bengas, Sunflower Caravan, Tymon & The Transistors
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika