Hed Kandi se letos stěhuje do klubu Space

Hed Kandi se letos stěhuje do klubu Space

16. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po všech spekulacích o tom, kde se bude odehrávat letošní Hed Kandi Ibiza 2009, je nyní jasné, že pro letošní sezónu to bude v jednom z nejlepších a nejstylovějších klubů světa, Space Ibiza, a to každou sobotu počínaje 13. červnem.
Z tiskového prohlášení Hed Kandi vyplývá, že současné prostory již nevyhovovaly jak kapacitou, tak technickým zázemím, nezbytným pro náročnou Hed Kandi show plnou speciálních performancí. Právě všechny tyto podmínky splňoval klub Space Ibiza, kde se představí zbrusu nová Hed Kandi show s více hosty a více živými představeními.

Hed Kandi – Brasil Edition

Toto CD, stejně jako ostatní ve World Series, představuje mezinárodně laděný zvuk Hed Kandi - byť s dotykem latino temperamentu - prezentovaným v nové brazilské edici. Neuslyšíte zde sice žádnou brazilskou hudbu, ale pocit který vám tato kompilace dá je ten, který zažíváte na brazilských plážích, nebo ve vyhlášených brazilských klubech.

Zvolena byla Brazílie, protože přesně zapadá do životního stylu, kterým se prezentuje Hed Kandi. Ať už jsou to její pulzující města, slunečné pláže, nebo vášnivá a nakažlivá místní kultura. V tom všem lze cítit atmosféru Hed Kandi sérií.

Navíc Hed Kandi pravidelně navštěvuje se svými párty brazilská města, jako Rio De Janeiro, nebo Sao Paulo.

Všechny zmíněné důvody jsou jasným argumentem, proč právě Brazílie byla tou správnou volbou pro tuto sérii. Hed Kandi si dalo za úkol převést to vše na poslední CD, a ukázat tak Brazílii v její nejčistější podobě.

Na tomto CD vidíme návrat k mírně progresivnímu zvuku Hed Kandi, s tracky a remixy od Erica Prydze, Deadmau5e, Davida Penna, Steva Angella a Laidback Luka, abychom namátkou jmenovali alespoň některé dje, které můžete slyšet na tomto 2CD.

První oficiální Hed Kandi party v České Republice se odehraje příští pátek, 26. června v pražském klubu SaSaZu, kde vystoupí rezidentní DJ´s Andy Norman a Brian za doprovodu živých perkusí, saxofonu a vokalistky Kathrine Elis. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro. Více informací již brzy na www.hedkandi.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HED KANDI

Pátek 26. 6. 2009
Vstup: 390/490 Kč, VIP 999 Kč
Vystupují:
Pav on Percusion, Deeyana on Sax, Katherine Ellis, Andy Norman, Brian,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika