Hed Kandi již tento pátek v SaSazu

Hed Kandi již tento pátek v SaSazu

25. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Legendární taneční koncept Hed Kandi přichází již tento pátek oficiálně do České Republiky. Zahajovací party proběhne v pátek, 26. června v holešovickém prostoru SaSaZu. Přinášíme vám poslední praktické informace k největší klubovce tohoto víkendu.
SaSaZu se pro návštěvníky otevře ve 21.30 hodin. Hed Kandi noc odstartuje úderem 22. hodiny, kdy se za gramofony postaví DJ Brian. O půlnoci pak na nás čeká módní přehlídka ZU Elements, s modelkami jako Kateřina Průšová, Mirka Fabušová, Tereza Zimová, a další. Po přehlídce se již naplno rozjede Hed Kandi show, s rezidentním DJem Andy Normanem, kterého doprovodí vokalistka Katherine Ellis, a dále na Pav na perkuse a Deejana na saxofon. Konec party je plánován na 5. hodinu ranní.

SaSaZu bude tentokrát uspořádáno jinak, než jste zvyklí. DJský pult bude umístěn uprostřed tanečního parketu, a na molu, které povede k standardnímu podiu, budou kromě módní přehlídky probíhat taneční vystoupení v brazilském karnevalovém stylu. Těšit se můžeme i na originální Hed Kandi dekorace. Každý návštěvník, který přijde do SaSaZu před 23. hodinou dostane welcome drink v podobě skleničky sektu.

Vstupenky budou tradičně v prodeji i na místě. Více informací o páteční Hed Kandi noci najdete na www.hedkandi.cz.

Dodal: Martin Kučera, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HED KANDI

Pátek 26. 6. 2009
Vstup: 390/490 Kč, VIP 999 Kč
Vystupují:
Pav on Percusion, Deeyana on Sax, Katherine Ellis, Andy Norman, Brian,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika