Aphrodite & Futurebound na Junglist Unity

Aphrodite & Futurebound na Junglist Unity

08. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V polovině podzimu se mohou všichni fanoušci drum & bassu těšit na velký mejdan Junglist Unity, na nějž dorazí jedna z největších drum & bassových legend - Aphrodite. Dále zahraje majitel labelu Viper a tvůrce tanečních trháků, Futurebound a oblíbení domácí DJs. To vše 6. listopadu v tovární hale Kolbenova.
Po několika podařených akcích Junglist Unity v pražském Matrixu se tato oblíbená party rozhodla pro další vydání pořádně povyrůst. Line-upu celé události bude vévodit samotný zakladatel jump-upu, britský DJ Aphrodite. Jeho set si návštěvníci užíjí v již prověřeném prostoru KCD Kolbenova, v němž se v minulosti odehrály akce X-Massacre a nebo Let It Roll.

Kromě jednoho z nejoblíbenějších zahraničních DJů u nás se představí i jiná, neméně zvučná osobnost světové scény – do Prahy zavítá Futurebound, který má na svém kontě společně s kolegou Matrixem megahit American Beauty, album Universal Truth a mnoho dalších zářezů. Za mixážním pultem se dále předvede domácí sestava ve složení Pixie, Katcha, P.No a Basetix Unity.

Vstupenky na Junglist Unity můžete zakoupit v předprodejní síti Ticketstream za cenu 200 Kč (plus poplatek). Na místě budou lístky k dispozici za 280 Kč. Více informací o akci naleznete na webu www.junglistunity.cz.

Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JUNGLIST UNITY

Pátek 6. 11. 2009
Vstup: 200/280 Kč
Vystupují:
Aphrodite (UK), Futurebound (UK), Katcha, Pixie, P.No, Basetix Unity
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Futurebound - DNB Arena Pocast
19. 10. 2009 (159 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika