Praktické informace k Junglist Unity

Praktické informace k Junglist Unity

02. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 6. listopadu si v Praze užijeme halovou akci Junglist Unity, na níž z Británie dorazí drum & bassoví djs Aphrodite & Futurebound. Organizátoři připravili souhrn užitečných informací , aby všichni návštěvníci bezpečně věděli, s čím mají před cestou do KCD Kolbenova počítat.
Doprava:
V první řadě všem návštěvníkům doporučujeme, aby na místo dojeli MHD, zaparkovat v místě konání akce je obtížné. Tovární hala se nachází přímo za stanicí metra Kolbenova (několik desítek metrů). Podrobný popis, jak se dostat na místo akce i s mapami, je v sekci Navigace na stránkách www.junglistunity.cz.

Kapacita a vstupenky:
Do haly se vejde až 5000 lidí, ale předpokládáme, že kapacita nebude zdaleka vyčerpána, proto se neobávejte - dostatek lístků bude i na místě. Vstupenky je možné zakoupit v předprodejích Ticketstream, Growshop a Maximum Underground. Vstupenky na místě zakoupíte na kase od 20:30, hala se otevře před 21:00 a od 21:00 začne hrát první DJ.

Držitelé běžných vstupenek z předprodejů, zakoupených v kamenných obchodech (Ticketstream, Growshop, Maximum Underground), mohou jít rovnou ke koridorům.

S vytištěnými E-Ticket vstupenkami s čárovým kódem je nutné dojít na guestlist, kde bude umístěna čtečka kódů. Po ověření kódu zde dostanete vstupenku.

Návštěvníci, kteří si koupí lístek na místě, obdrží na pokladně tištěnou vstupenku a mohou jít ke koridorům.

Akreditovaní novináři, naši partneři, hosté a výherci soutěží jsou zapsáni na guestlistu, kde po prokázání totožnosti dostanou vstupenku.

Řešení prostoru a vstupu:
Návštěvníci se mohou pohybovat po areálu na plochách označených na mapě areálu bílou barvou. Z důvodu větší a rychlejší propustnosti vstupních koridorů (aby se netvořily fronty) se pásky ani jiný typ "vracenek" rozdávat nebude. Po opuštění areálu (vstoupení za vstupní koridory) pozbývá vstupenka platnosti. Pro potřebu "vyvětrání se" na čerstvém vzduchu je vyhrazena venkovní plocha mezi koridory a vstupem do haly.

Junglist Unity - mapka

Pití, jídlo, bezpečnost:
V hale bude dostatek barů se širokou nabídkou drinků za běžné ceny, na jaké jste zvyklí z pražských klubů. Pro hladové budou v areálu k dispozici stánky s jídlem. Do haly je zakázáno vnášet jídlo, pití a zbraně. Z tohoto důvodu bude nutné, aby se každý návštěvník podrobil bezpečnostní prohlídce, kterou bude provádět bezpečnostní služba. Je důležitá pro bezpečí nás všech, a proto děkujeme za její respektování.

Pokud budete potřebovat radu, pomoc, či řešit nějaký vážný problém, obraťte se prosím na člena bezpečnostní služby, který vám pomůže situaci vyřešit, nebo zkontaktuje organizační tým. Prosíme, dbejte sami na své bezpečí a své osobní věci. Chovejte se vůči ostatním návštěvníkům, ochrance a zaměstnancům na barech slušně. V případě krizové situace je v areálu umístěno stanoviště záchranné a hasičské služby v části haly, kde je sezení (vyznačeno na mapě areálu).

Šatna:
Cena za 1 kus odložený do šatny: 20 Kč. Do šatny se dá uschovat: veškeré oblečení, batohy a předměty do rozměru 1,5x1m.

Bezbariérový přístup:
Celý areál, vstup do haly i hala samotná je bezbariérová. Stanice metra Kolbenova u haly též disponuje bezbariérovým vstupem / výstupem (viz. stránky DP). V případě nutnosti doprovodu vozíčkáře poskytujeme pro jednu doprovodnou osobu vstup na akci zdarma - informace získáte na pokladně, která bude u vstupu do haly.

Časový line-up:
Bude zveřejněn ve středu.

Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JUNGLIST UNITY

Pátek 6. 11. 2009
Vstup: 200/280 Kč
Vystupují:
Aphrodite (UK), Futurebound (UK), Katcha, Pixie, P.No, Basetix Unity
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Futurebound - DNB Arena Pocast
19. 10. 2009 (159 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika