The Asteroids Galaxy Tour již brzy v Praze

The Asteroids Galaxy Tour již brzy v Praze

25. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dánský hudební objev The Asteroids Galaxy Tour, jež si vybrala jako své předskokany Amy Winehouse, přijede do Prahy v rámci šesti evropských zastávek klubové akce Electronic Beats Recommends.
Klubové turné začne ve Vídni a v pondělí 7. prosince vystoupí jeden z největších talentů současné elektornické hudby v pražském Lucerna Music Baru. Vedle nich se v pražském klubu představí berlínský Modeselektor Soundsystem spolu s Vjskou skupinou Pfadfinderei. Praha byla vybrána pro další z akcí Electronic Beats stejně jako Vídeň, Kolín nad Rýnem, Mnichov, Berlín a Hamburk. V minulosti mohli čeští hudební fanoušci v rámci Electronic Beats v Praze slyšet například Róisín Murphy, The Orb, The Prodigy nebo Underworld.

Dánské duo Lars Iversen a Mette Lindberg se na hudební scéně objevilo koncem roku 2008 s prvním singlem ‘The Sun Ain’t Shining No More’, který ihned zaujal především svými psychadelickými efekty. Jejich hypnotizující singl ‘Around the Bend‘ zazněl v reklamě na iPod touch a zajistil jim tak hvězdný startovní odraz. Po šňůře vystoupení, které zahrnovaly řadu festivalů, skupina v září tohoto roku vydala své první album ‘Fruit‘. Na koncertech je doprovází další čtyři hudebníci, včetně dvoučlenné dechové sekce, která spolu s poutavým hlasem zpěvačky Mette Lindberg dokáže publikum naprosto upoutat.



Modeselektor Soundsystem a Pfadfinderei se vrací na scénu v rámci klubových akcí Electronic Beats. Předtím je ještě čeká v rámci série koncertů Electronic Beats 2009 vystoupení v Innsbrucku. Toto německé uskupení, známé díky své elektrizující hudbě, jež málokoho nechá v klidu, vydalo v poslední době dvě alba. Desky ‘Hello Mom!‘a ‘Happy Birthday!‘ se v zápětí setkaly s nadšeným příjetím hudebncích fanoušků. Modeselektor rovněž spolupracovali s berlínským producentem s uměleckým jménem Apparat na projektu Moderat, v rámci kterého proběhlo i rozsáhlé turné.

Klubové akce pod hlavičkou „EB Recommends“ dávají příležitost vystoupit novým a zajímavým talentům na hudební scéně. Spolu se sérií Electronic Beats Classics a populárními festivaly Electronic Beats představuje fanouškům nadějné začínající hudebníky v oblasti elektronické hudby a nové hudební přístupy. Vstupenky na klubovovou akci v rámci „EB Recommends“ budou v prodeji od 29. října. V České republice bude poprvé možné zakoupit veškeré vstupenky na akci Electronic Beats pouze prostřednictvím služby Lístek v mobilu. Fanoušci mohou nakupovat na stránkách www.electronicbeats.cz nebo www.t-music.cz za velmi příznivé ceny 199 korun pro zákazníky T-Mobile a 249 korun pro zákazníky ostatních operátorů. Platba je možná prostřednictvím kreditní karty nebo mobilního telefonu.

Electronic Beats je mezinárodní hudební a komunitní program společnosti T-Mobile, který přináší živá hudební vystoupení po celé Evropě, vydává vlastní čtvrtletník, oceněný DVD magazín Slices a provozuje webové stránky www.electronicbeats.net, na kterých jsou k dispozici streamované videonahrávky z živých vystoupení na EB TV, exkluzivní remixy a živé nahrávky vysílané prostřednictvím internetového rádia, recenze alb a aktuální informace z oblasti módy a životního stylu.

I nadále bude pokračovat partnerská spolupráce se společností Sony Ericsson, která bude v rámci série „Electronic Beats Recommends“ propagovat nejnovější řadu mobilních telefonů Walkman®.

„Electronic Beats Recommends“

The Asteroids Galaxy Tour, Modeselektor Soundsystem a Pfadfinderei:
6. 12. Vídeň: Pratersauna
7. 12. Praha: Lucerna Music Bar

„Electronic Beats Recommends„
další vystoupení The Asteroids Galaxy Tour:
13. 12. Kolín nad Rýnem: Gebäude 9
14. 12. Mnichov: Atomic Café
15. 12. Berlín: Lido
16. 12. Hamburk: Knust

Lístky:


Praha, Lucerna Music Bar
Lístek v mobilu: www.electronicbeats.cz, www.t-music.cz
199 korun pro zákazníky T-Mobile
249 korun pro ostatní operátory

Platba je možná pomocí kreditní karty nebo mobilního telefonu.
Lístek přijde formou MMS zprávy.

Vídeň:
€ 7 v předprodeji
€ 9 na místě

www.oeticket.com
www.musicticket.at
www.ticketonline.at

Německo:
€12 pro všechna vystoupení kromě Mnichova
€13 Mnichov

www.eventim.de
www.getgo.de

Dodal: Martina Reková, 4Press
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS RECOMMENDS

Pondělí 7. 12. 2009
Vstup: 199 Kč pro zákazníky T-Mobile / 249 Kč ostatní
Vystupují:
The Asteroids Galaxy Tour, Modeselektor Soundsystem a Pfadfinderei
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika