Dánští The Asteroids Galaxy Tour v Praze

Dánští The Asteroids Galaxy Tour v Praze

30. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pondělí 7. prosince vystoupí v Lucerna Music Baru dánští The Asteroid Galaxy Tour, kapela jejíž hvězda stoupá netradičně rychlým způsobem. “Když se nám ozval management Amy Winehouse, že se jim líbí naše demo a že by nás chtěli jako předskokany, neměli jsme ještě ani kapelu,“ říká zpěvačka Mette Lindberg.
Dánské duo spolu s dalšími členy kapely vystoupí v rámci mezinárodního hudebního programu Electronic Beats, jež Čechům v posledních třech letech nabídl například koncerty The Prodigy, Róisín Murphy nebo The Orb. Klubová noc pod názvem Electronic Beats Recommends uvede kromě The Asteroid Galaxy Tour ještě berlínské Modeselektor s Pfadfinderei a české The Fakes. Lístky se dají v předprodeji zakoupit kromě Lístku v mobilu prostřednictvím stránek www.electronicbeats.cz nebo www.t-music.cz za 199 nebo 249 korun a také v síti Ticketpro za 199 korun a poplatky.

Pod názvem The Asteroids Galaxy Tour se skrývá především zmíněná Mette Lindberg a skladatel, textař a producent Lars Iversen. Pokud však vystupují živě, jedná se o vícečlennou kapelu, v níž nechybí dechové nástroje, kytara, klávesy a bubny. V Lucerna Music Baru se představí v počtu šesti lidí. Kapela, která vznikla teprve v roce 2008 v Kodani, vydala svůj první singl ’The Sun Ain’t Shining No More’ minulý rok v září. Druhý singl ‘Around the Bend‘ zněl ještě před oficiálním vydáním v prosinci 2008 v reklamě na Apple iPod touch, což kapelu velmi rychle katapultovalo mezi světové hudební objevy. Před vydáním prvního alba ‘Fruit‘ – letos v září v Evropě a o měsíc později ve Spojených Státech – stihli The Asteroids Galaxy Tour řadu koncertů a to i v rámci letních hudebních festivalů. Duo Lindbert a Iversen bylo také hostem hudební show BBC, stejně jako přijalo pozvání několika dalších evropských televizních stanic. Komerční úspěch zaznamenali i na australském kontinentě, kde si jejich skladbu ’The Golden Age’ vybral největší řetězec obchodních domů Myer pro letošní letní kampaň.

electronic beats

„Hrajeme stoprocentně naživo, máme dobré písničky, baví nás to a rádi se o to dělíme s každým, kdo o to stojí,“ dodávají The Asteroids Galaxy Tour. Pražský Lucerna Music Bar otevře ve 20 hodin, program začnou The Fakes, navážou Modeselektor a večer uzavřou právě The Asteroids Galaxy Tour. Ti v rámci turné Electronic Beats Recommends pojedou z Vídně do Prahy, dále pak zahrají v Kolíně nad Rýnem, Mnichově, Berlíně a Hamburku.

Dodal: Martina Reková, 4Press
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS RECOMMENDS

Pondělí 7. 12. 2009
Vstup: 199 Kč pro zákazníky T-Mobile / 249 Kč ostatní
Vystupují:
The Asteroids Galaxy Tour, Modeselektor Soundsystem a Pfadfinderei
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika