Lazy & Doctor: Nejsme otroci trendů

Lazy & Doctor: Nejsme otroci trendů

19. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Duo djs Lazy & Doctor svým setem otevře 30.1.2010 v pražském clubu SaSazu první díl akce SLOVAK and friends party s podtitulem fashion edition. Pro všechy přinášime v článku bližší informace, bio a rozhovor k párty !
Taneční muzice se oba věnují již nějakou řádku let. Pro jejich velké nadšení se přenesli přes léta studií a tvrdé práce až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Setkali se na začátku roku 2009 a začali se věnovat svému společnému vystupování. Taneční scénu oba znali dlouhé roky, proto dali svoje kontakty dohromady. Po boku Bona Finixe vystoupili na jeho Warm up djs v klubu Prdel na akci s názvem Selectro. To bylo jejich první společné vystoupení, do té doby vystupovali každý sám. Touto událostí, která jim doslova vzala dech, nabrala jejich djská kariéra nového rozměru. Letos v dubnu nahráli svoje první společné demo, které naleznete na www.lazyanddoctor.com. V současné době mají dvě rezidentury v předních pražských klubech. Confused party v klubu Prdel a CONFUSION v klubu Radost FX, která doposud hostila přední české a slovenské djs.

Ahoj kluci! 30. 1. 2010 otevřete svým setem první díl SLOVAK and friends party v pražském clubu SaSaZu, jestli se nepletu, je to Vaše premiéra v tomto clubu. Co jste si pro tuto akci připravili a na co se můžeme těšit?

L&D: Přesně tak. Premiéra v prestižním pražském klubu. Byli jsme se tam jen podívat na Fedde le Grand a na Erica Morilla. Vystoupení byla pěkná, profesionální. Daleko více než oni, nás však nadchnul ranním setem Jerome Isma-Ae. To je naše krevní skupina.
Těšit se můžete na progressive house set. Více poklidný než normálně, protože přece jen se jedná o opening set.

Pro spoustu dalších lidí, kteří sledují dění na clubové scéně už dlouho, nejste neznámým pojmem, jak byste se představili těm, kteří Vás neznají, vlastními slovy?

L&D: myslím, že jsme normální kluci. Když něco děláme, chceme to dělat na určité úrovni. Hraní nemáme jako zaměstnání, ale jako jeden z koníčků. Můžeme u toho “vypnout“. Naše opravdová manažerská zaměstnání jsou velmi náročná a stresující.  Seznámili jsme se minulý rok na jaře. Naše společné vystoupení nám doslova vzalo dech. Tak jsme na tom začali pracovat. Loga, web, booking, rezidentní noci atd. Protože se na taneční scéně pohybujeme delší dobu a díky lidem, kteří nás supportují, nabralo vše rychlý spád. Na naší vlajkové noci CONFUSION jsme za minulý rok vystoupili s přední Českou a Slovenskou djskou elitou.

lazy and doctor

Celá akce nese podtitul fashion edition, co pro Vás znamená móda?

Doctor: Móda jsou party, životní styl, image atd. Určitě mě ovlivňuje, baví mě. Mám rád čisté a upravené lidi. Ale všeho s mírou. Stoprocentně byste u mě doma nenašli nové kolekce od Versace (smích). Podívejte se na náš web www.lazyanddoctor ten asi vypovídá o tom, jak dalece jsme módou pohlceni.

Lazy: Pro mě móda znamená hlavně možnost, vybrat si mezi obrovskou škálou. Nejsem otrokem trendů. To ovšem neznamená, že občas po očku nekouknu na nějakou tu fashion show. Mám rád vše, v čem se cítím dobře, pohodlně a sexy (smích). Relax v oblékání.

Jaké jsou Vaše plány v novém roce 2010?


L&D: Žádné velké plány nemáme. Pokračovat v tom, co jsme začali. Pořád se snažit bavit lidi a servírovat jim to nejlepší co umíme. Zůstat takoví, jací jsme.  V dubnu plánujeme s djem Bon Finixem Česko-Slovenskou tour. Kick da Night vs Confusion. Dále bychom se zase rádi ukázali na některém letním festivale.

Co byste na závěr vzkázali všem, kteří ještě váhají, kam v sobotu 30. 1. 2010 vyrazit?

L&D: Náš vzkaz: projeďte všechny fashion portály a záznamy z módních přehlídek, nalaďte se na progresívní vlnu a přijďte do jednoho z nejkrásnějších a nejlépe vybavených klubů v Praze, vychutnat si atmosféru elektronické hudby ve spojení s komfortem. Zdá se vám to málo? Navíc tam bude Lazy&Doctor (smích).



Dodal: Slovak and Friends promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Slovak, Flower
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika