Slovak: Každý si rozhodně přijde na své!

Slovak: Každý si rozhodně přijde na své!

26. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
V sobotu 30.1.2010 se v pražském clubu SaSaZu uskuteční první díl clubové noci SLOVAK and friends party s podtitulem fashion edition. Rezidentním djem této akce je SLOVAK, který mimo jiné nadchnul v září 2009 publikum svým hraním po Tiestovi v pražské O2 aréně. O koho se jedná se dočtete v tomto článku.
SLOVAK /ex Dj Rudoff/ se na taneční scéně pohybuje již řadu let. Nejdříve jako clubber, který se živě zajímal o djing, taneční hudbu a její vývoj. Samotnému djingu se aktivně věnuje od roku 2004, kdy se přestěhoval do Prahy. Postupně začínal hrát jako host v barech a menších klubech jako jsou : Leclan, Backdoors, Chteau a Joe Cafe a na různých soukromých akcích, kde se seznámil s místní taneční scénou. Jeho aktivní přístup k hraní a ke klubové scéne neunikly pozornosti promotérů a ve svém zatím nejúspěšnějším roce - 2009 dostává nabídky na hraní v nejlepších pražských klubech jako jsou Mecca, Duplex a Sasazu - ve kterém je od července 2009 rezidentním djem.

Nemá jediný vyhraněný hudební styl - výběr hudby přizpůsobuje charakteru akce. Je to buď klubový funky, happy, hit a energy house nebo směs aktuálního progressive, electro a minimal soundu. Základem jeho hraní je technika mixování, kontakt s publikem a výběr tracků k vytvoření té nejlepší možné atmosféry! Jeho zatím největším úspěchem bylo hraní po boku Dj Tiesta v O2 Areně (září 2009), kde měl závěrečný set.

slovak

Podzim 2009 přinesl hraní na dalších významných akcích jako například : Groove Armada, Kosheen, Lilly Alen, Robbie Rivera party, oficiální večer ELLE STYLE AWARDS a také party k ELLE STYLE AWARDS. Novou zkušeností byla příprava a výběr hudby k finálovému večeru IMISS 2009.

Ahoj Rudo, momentálně seš rezidentním djem pražského clubu SaSaZu. Mohl bys nám představit co rezidence v tomto clubu obnáší a jak jste se dostali k myšlence nové párty – SLOVAK and friends ?

Ahoj, zdravím všechny čtenáře Vašeho serveru. Je to přesne tak, v červenci roku 2009 jsme se stal rezidentním djem clubu SaSaZu / www.sasazu.com / který nabízí netradiční kombinaci clubu a restaurace na vysoké úrovni. Rezidence v clubu obnáší pravidelné hraní na akcích SaSaZu nebo externích partys, spolupráci s clubem v oblasti PR a spoluorganizování některých akcí. Byla to například párty po udělování cen Elle style awards, která dopadla úspěšně. Nejnovější myšlenkou je rezidentní noc s názvem SLOVAK and friends party. Na první díl se můžete těšit již 30.1.2010!

Název samotné akce již něco napovídá, můžeš nám ji ale blíže představit ?

Samotná akce se nese v clubovém duchu. První díl nese podtitul fashion edition. Jako hlavní hvězda se představí maďarská djane a playmate, která perfektně zapadne do konceptu celé akce – dj FLOWER / www.djflower.eu / . Line-up doplní vycházejíci hvězdy, které jsou zárukou kvalitní ho hudebního zážitku duo Lazy and Doctor / www.lazyanddoctor.com / a stálice české scény Dj Pete Walk / www.petewalk.com /.

Na co se můžeme těšit po hudební stránce ?

Celá akce se bude nést v housovém duchu. Úvodní , lehce progresivní set si připraví duo Lazy and Doctor, které jistě znáte z jejich rezidentních nocí po celé Praze. K mému hraní před DJane Flower jsem si připravil více tančení clubově progressivní set . Hlavní hvězda celého večera FLOWER se již několit let na všech akcích kde hraje pohybuje ve stylu progressive, electro a vocal house a myslím si, že to samé od ní můžeme očekávat i tentokrát. Jsem rád, že celou akci uzavře zkušená stálice české scény dj Pete Walk, který dokáže svůj set přispůsobit akutální atmosféře v clubu a dostat z lidi maximum.

Program akce vypadá lákavě, takže přeju ať se první díl povede! Na co všechno se můžeme ještě kromě již zmiňovaného line-upu těšit a co by si chtěl vzkázat všem kteří jěště váhají kam v sobotu 30.1. vyrazit?

Děkuju! Akci připravujeme pečlivě, tak aby si každy přišel na své. Kromě kvalitního line-upu se můžete těšit na fashion show jedné známé módní značky a s tím spojenou soutež Sasazu Look. Dále na drinky za specálni cenu, specální dekorace a zvuk, které k akci jako je tato neodmyslitelně patří. Pro každého kdo ještě váhá tady máme speciální nabídku – stačí se na Facebooku přidat ke skupině SLOVAK / kde jsou pravidelně k dispozici novinky a informace o mém hrani / a zaslat zprávu s textem FRIENDS GUEST LIST, jménem a počtem osob. Tím pro Vás platí do půlnoci vstup za pouhých 150 Kč!




Dodal: Rudolf Svat
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Slovak, Flower
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

27. 01. 2010 | 11:10:52
+0 | -0

Slovak

to je ten najdementnejsi dj nick jakej snad existuje :))) strasnaaa komerce
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika