Casting na tanečnice do klubu Amnesia

Casting na tanečnice do klubu Amnesia

14. 03. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V klubu Mecca se dne 7.5. uskuteční casting na tanečnice do vyhlášeného klubu Amnesia na Ibize. Podrobné informace ke castingu čtěte níže.
Požadavky:
Věk 18 – 24 let
Výška 1,65 – 1,80, štíhlá
Dívky nemusí být profesionální tanečnice
Dívka musí mít ráda tancování na taneční hudbu, být komunikativní a přátelská

Všechny uchazečky musejí před castingem, který se bude konat 7.5.2010 v klubu MECCA zaslat informace o sobě, spolu s fotografiemi celé postavy a obličeje, ne víc jak 6 měsíců staré na email pavla@unitedmusic.cz.

amnesia

Popis práce:
Dívky budou pracovat 5-6 dní v týdnu. Amnesia zajistí cestu a ubytování. Všechny dívky budou bydlet v jednom domě, který je určen exkluzivně pro Amnesia tanečnice. Žádní muži nejsou povoleni. Dívka musí přijet minimálně na měsíc v letní sezóně, která začíná 12. června a končí 3. října.Club Amnesia je odpovědný za bezpečnost dívek. Pokud má dívka nějaké zdravotní problémy během svého pobytu na Ibize, Amnesia přebírá veškerou odpovědnost.

Dívky budou dostávat plat každý týden. Plat začíná na 50 EUR za noc. Majitel Amnesie se může rozhodnout o zvýšení platu, které bude záviset na tanečních schopnostech, kráse, osobnosti a týmové spolupráci každé z dívek. Součástí práce bude také taneční street promotion, která bude začínat ve 23:00 v centru města, kde dívky budou promovat party dne. Po taneční street promotion budou odvezeny privátním autobusem Amnesie do klubu, kde se musejí připravit na tancování, které začíná ve 02:00.

Dívky obvykle tancují 4-5 za noc, mezi 15 – 20 minut za jedno vystoupení. V 6 hodin ráno budou převezeny privátním autobusem Amnesie zpět do svých domovů.

Casting:
Vybrané dívky na základě zaslaných emailů s fotografiemi a osobními informacemi, budou pozvány na casting 7.5.2010 v 17:00 do klubu Mecca. Vybrané dívky by si měly vzít pěkné taneční oblečení, nejlépe bikiny. Každá dívka bude natočena a bude tancovat 2 minuty. První skupina, 6-8 dívek bude vybrána na druhé kolo castingu, které se bude konat ve stejný den večer v klubu Amnesia na noci Studio54 present Amnesia casting. Každá dívka bude nafilmována a bude tancovat 20 minut Všechny natočené dívky budou důkladně vybrány na Ibize, majitelem klubu Amnesia, který se rozhodne, které z dívek se stanou tanečnicemi pro klub Amnesia na léto 2010.


Dodal: Pavla Maříková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STUDIO 54 NIGHT & AMNESIA CASTING

Pátek 7. 5. 2010
Vstup: 190 Kč / VIP 490 Kč
Vystupují:
Les Schmitz, Tommy Rogers, Enrico, Ronny + casting Amnesia Ibiza Dancers
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika