Djs ze stáje Hospital Records na DrumiXu

Djs ze stáje Hospital Records na DrumiXu

06. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Březnový DrumiX je už nějaký ten pátek za námi, na dveře nám klepe další, květnový, výroční. Od prvního dílu totiž uplynuly dva roky a je tak třeba to pořádně oslavit - gratulovat přijedou britští Cyantific a Kasra. Sedmý DrumiX navíc bude zároveň Warm-Upem na letní Let It Roll Open Air.
Hlavní hvězdy jsme tentokrát volili jednohlasně. Na otázku “Koho přivézt na oslavu druhého výročí?” přeci neexistuje jiná odpověď, než Jon Cyantific! Bezesporu nejlepší DJ stáje Hospital Records, skvělý producent aktuálně ve studiu pilně pracující na druhém albu a hlavně člověk, který na DrumiXu v roce 2008 slavil se svým setem obrovský úspěch. Proč jej tedy na výročních oslavách nezopakovat? Těšte se na 3-gramcovou show, jakou jste dlouho neviděli!

cyantic

Druhým zahraničním hostem bude boss hyper-kvalitního labelu Critical - Kasra. Člověk, který coby majitel značky Critical přináší světu pravidelnou dávku svěžího drum’n'bassu v podobě jmen jako Spectrasoul, Rockwell, Sabra nebo Break, se představí v Praze teprve podruhé. A jelikož na sobě v loňském roce Kasra opravdu zapracoval jak po DJské tak po producentské stránce, máte se na co těšit.

kasra

Zahraniční hosty svými sety podpoří ďábelská dvojka Akira & Anakin aka Deadly Viperz, Bifidus Aktif, Bano, Rudeboy, M4Y4 a ahZ. Druhou stage si vezme do parády skrytá tvář Viperz, resp. jejich alter ego Deadly Perverz, Franill, KamCZa a rezidentní DJ Nikola. Nemine vás ani projekce od Trippl-Krippl, dárky u vstupu a nekompromisně bezkonkurenční 15 kW sound L’Acoustics, to vše v luxusním prostředí klubu Lávka.

Lístky pořídíte na místě za směšných 180 Kč do 23. hodiny, poté zaplatíte jen o něco méně směšných 220,-. Na místě budete též moci zakoupit levnější vstupné na letní Let It Roll Open-Air. Více informací najdete na www.drumix.cz, kde mimo jiné stáhnete sety vystupujících DJs, prohlédnete fotky a videa z minulých vydání DrumiXu a již brzy také zasoutěžíte o sluchátka Skull Candy a vstupenky.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DRUMIX 7: 2ND ANNIVERSARY

Sobota 1. 5. 2010
Vstup: 220 Kč
Vystupují:
cyantific (uk), kasra (uk), deadly viperz aka akira & anakin, bifidus aktif, bano, rudeboy, m4y4, ahz, mc procter, deadly perverz, kamcza, franill, nikola
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
DRUMIX 7: 2ND ANNIVERSARY - 1.5. Lávka
2 x sluchátka Skull Candy + 2 vstupy, 1 x vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika