Dj Brian oslaví narozeniny v SaSaZu

Dj Brian oslaví narozeniny v SaSaZu

22. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na první zářijový pátek se v SaSaZu chystá velká párty, na které oslaví svoje narozeniny pražský dj Brian. Ten zažívá svůj nejlepší rok třináctileté kariéry a se svým projektem Soulgangsters vydává mnoho tracků na nejrůznějších labelech.
Letos byl už na 2 tour po Brazílii, zůčastnil se Miami Winter Music Conference a hrál na hlavní stagi dvou našich největších festivalů Pleasure Island a Mácháč. Na svou velkou narozeninovou party si pozval své oblíbené DJe z nejrůznějších koutů světa. Až z Brazílie přiletí zahrát DJ RODRIGO ARDILHA, který patří mezi TOP 20 brazilských DJs, dále brazilská DJka MISS KLAUSS z Rio de Janeira, ze španělska DJ Hector Lopez a ze sousedního Slovenska DJ FRESH CLUBBER, rezident nejlepší slovenské párty Le Grande House.

Samozřejmě se představí i projekt SOULGANGSTERS aka BRIAN & TT, kteří premiérově zahrají svůj nový single. Dalšími hosty jsou DJ Simon a DJ HRUSHA, který je rezidentem Libereckého klubu Ďábelská Huť. V SaSaZu bude výkonný sound systém od L-Acoustics a o projekce se postará VJ Martin.



www.djbrian.cz


O tom co teď právě Brian dělá a co plánuje do budoucna se dočtete v následujícím rozhovoru:

Podle čeho jsi vybíral hosty na svojí narozeninovou party?
Letos jsem byl na dvou tour po brazílii a strávil jsem tam celkem 4 měsíce. Hrál jsem na mnoha parties na různých místech brazílie a potkal se spoustou Djs. Jedno z největších překvapení pro mě byla Djka MISS KLAUSS, která zahrála tak skvěle, že jsem tomu nechtěl ani věřit :) Říkal jsem si: „Holka? A hraje takhle?“ :) Teď už chápu proč je v Riu tak oblíbená a jde rychle nahoru. Nicméně, uplně nejlíp ze všech brazilských Djs hrál právě RODRIGO ARDILHA, který je také hlavním hostem mé narozeninové party. V součastnosti je v TOP 20, píše pro hudební časopis DJ Sound a bookuje Djs do mnoha klubů po celé brazílii. S Rodrigem jsem měl možnost hrát několikrát a stali se z nás přátelé, proto jsem rád, že přiletí zahrát na mojí party. HECTOR LOPEZ je můj dlouholetý kamárád, bude v srpnu na Ibize, takže ho v září můžete opět slyšet v Sasazu. DJ FRESH CLUBBER ze Sloveska a já plánujeme nějakou budoucí spolupráci a tato party je vlastně začátek.

Samozřejmě bude hrát i můj studiový kolega DJ TT z Plzně, se kterým máme projekt SOULGANSGTERS a Djové Simon a Hrusha jsou moji kamarádi.


Proč vlastně tak velká narozeninová party? Kolik ti bude?

Původní plán nebyl až tak rozsáhlý a nákladný. Vyskytla se ale příležitost mít všechny tyto Djs 3.září v Praze, tak jsem se rozhodl, že tu narozeninovou party nakonec udělám ve velkém stylu v SaSaZu. Těšte se na brazilskou jízdu! Tu energii, co MISS KLAUSS a RODRIGO ARDILHA v sobě mají musíte zažít. Touto párty také reaguju na podněty, které od lidí dostávám a slyším skoro každý den. Stěžují si, že je v Praze nuda, není kam chodit a nebo že tam špatně hrají. Tahle party je dělaná pro lidi a je dostupná komukoliv. Za 150,- korun uslyšíte 4 skvělé zahraniční Dje a to vám nikdo jiný nenabídne. Během večera se bude hrát to nejlepší z house a progressive a každý si přijde na své. Chci, aby se všichni dobře bavili a zažili party se skvělou atmosférou, kterých už u nás moc není.


A není Sasazu trochu velké sousto?

To vůbec ne :) Lidé se chtějí bavit a je jich mnohem víc než se do SaSaZu vejde a jsem si jistý, že bude plno. SaSaZu je pro mě nejmodernější klub, který u nás máme a je zároveň také největším klubem s kapacitou 2500 lidí. Kromě hlavní stage, bude i druhá menší stage nahoře v Lounge, kde se bude hrát od půlnoci. Na moje 25. narozeniny přišlo do DUPLEXU 1200 lidí a byl to strašnej nášlap, vůbec jsme se tam nevešli, ale dodnes na tuhle párty mnoho lidí vzpomíná pro její skvělou atmosféru. V zahraničí hraju celkem běžně v takto velkých klubech. Když jsem hrával v roce 2004 neděle v Amnesii na Ibize, tak jsme tam měli bežne 4000 lidí, V Paradise clubu na Mykonosu jsem byl v roce 2006 rezident DJ a 3x týdně jsme měli přes 2000 lidí. Kapacita klubu je myslim 3000. Teď v zimě jedu zase do Brazilie na tour a budu hrát v Riu v největším klubu The Week, který je pro 4000 lidí. Pro svoje 30. narozeniny, které mám příští rok hledám ještě větší prostory než je Sasazu. Takže uvidíme...


Zmínil jsi tvůj projekt Soulgangsters. Na čem teď zrovna děláte?

Teď máme hotových 8 tracků, 4 už vyšly oficiálně a jsou k dostání na beatportu a ty další teprve vyjdou. Minulý týden jsme dodělali remix skladby HADRONS od brazilského projektu JANEIRO TONES, který vyjde někdy v řijnu. Právě teď doděláváme remix tracku TOMPE pro kolumbijského Top DJe Kaddyn Palmed. Track by měl vyjít taky celkem brzy na nějakém velkém evropském labelu. Myslím, že teď řeší ToolRoom a CR2, v jaké je to ale teď fázi nevím. Intenzivně taky pracujeme na našem novém singlu „Love Is Independent“, který nazpívala zpěvačka Polina Griffith. Současně s tím pracujeme na dalším singlu, pro který teď hledáme vhodnou vokalistku a já jsem včera dodělal další track, který uslyšíte premiérově na Mácháči. Krom toho ještě produkujeme 3 singly pro jednoho domácího umělce, takže toho teď máme opravdu hodně.


Co plánuješ do budoucna, když klubová scéna v čechách nemá moc růžové vyhlídky?

Od té doby co se z naší klubové scény stáhli hlavní sponzoři, což byly tabákové a alkoholové společnosti, které teď nesmějí veřejně inzerovat, to je každý rok horší a horší. Podpora zmizela a uroveň šla strašně dolů. Celkem hodně cestuju po světě a mám možnost porovnávat jaké to kde je.

Podařilo se mi získat dobré zastoupení v Brazílii a letos už tam poletím na 3. tour. Scéna je tam velká a mladých lidí desítky milionů. Všichni se baví a užívají si život. Uplně si dokážu představit, že bych se tam přestěhoval a začal tam žít. Našemu projektu SOULGANGSTERS se ale skvěle daří a máme dobře našlápnuto, takže produkce je teď pro mě priorita číslo 1. Do konce roku budume mít 10 oficiálně vydaných tracků a z toho 3 naše singly, což je za 1 rok docela slušná práce. To samé plánujeme na příští rok. Chceme taky získat zastoupení nějaké evropské bookingové agentury, takže nebudeme závislí na hraní pouze u nás.


A co nějaká vlastní party? Ty jsi dřív několik akcí dělal.
Myslím, že lidé se teď víc než kdy jindy před tím obracejí za kvalitou a vybírají si na jakou akci jít a proto přemýšlím, že bych po svém návratu z Brazilie začal na jaře produkovat nějakou svojí vlastní klubovou party. Lidé se mě stále ptají, jestli zase začnu dělat Olympia party, které jsem dřív pořádal v Mecce a poté taky v Duplexu. Jsou to už 4 roky co tuhle párty nedělám a těší mě, že na ní lidé stále vzpomínají. Olympia je krásná vzpomínka a chci aby to tak zůstalo, takže nová párty bude jiná. Jaká a kde bude ještě nevím. Inspiraci budu hledat na Ibize a v Brazílii. Vždycky když jsem u moře, tak mě to pozitivně naladí, dodá energii a jsem pak kreativní.




Dodal: DJ Brian
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ BRIAN BIRTHDAY PARTY

Pátek 3. 9. 2010
Vstup: 150,-
Vystupují:
rodrigo ardilha, miss klauss, hector lopez, fresh clubber, soulgangsters aka brian & tt, simon, hrusha, vj martin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika