Report z narozenin dje Briana v Sasazu

Report z narozenin dje Briana v Sasazu

06. 09. 2010  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (7)
Narozeniny, každoroční událost, která někomu vykouzlí úsměv na tváři a někomu zase další vrásky na čele. Někdo svůj den narození oslaví v soukromí s rodinou, někdo ho ani neslaví a někdo rád uspořádá velkou oslavu v nejluxusnějším českém klubu se spoustou zahraničních djs. Český dj Brian si pro nás přichystal tu poslední variantu a my vám přinášíme report z jeho narozeninové párty v Sasazu.
DJ Brian, chcete-li DJ Kid Diesel, působí na taneční scéně již pěknou řádku let a jako jeden z mála českých DJs se může pochlubit pravidelnými vystoupeními v zahraničí včetně nejslavnějšího party ostrova, Ibizy. Samozřejmě, v poslední době se objevilo několik dalších českých DJs, kteří si zahráli například v Amnesii, o jejich umu a způsobu, jak se tam dostali bychom však mohli dlouze polemizovat. O tom, že je Brian muž na správném místě svědčí i jeho projekt Soulgangsters na kterém spolupracuje se svým kamarádem z Plzně DJem TT. Jejich remix DJe Nea vyšel například na jednom z nejslavnějších housových labelu Hed Kandi. Další singly pak vyšly na vydavatelství S2G Records, kde vydávají i producenti jako Chris Montana, Prok & Fitch, Wawa nebo Richard Grey.

brian

Pojďme již ale k akci samotné. Klub Sasazu netřeba dlouze představovat. Prostor v pražských Holešovicích patří již více jak rok a půl k nejluxusnějším v naší malé zemičce a za tu dobu se zde odehrála nejedna zajímavá klubovka. Za všechny jmenujme například PURE s Erickem Morillo nebo Fedde Le Grandem, dále pak party ze série Hed Kandi, jichž je mimochodem DJ Brian residentem, a v neposlední řadě také koncerty Kosheen nebo Lily Allen.

Pamatujete onu vtipnou hlášku z filmu Trainspotting, kdy Ewan McGregor upozorňuje, že „Správný cluber nejde do klubu dřív jak v 11“? I já se řídím tímto pravidlem a proto jsem do Sasazu dorazil lehce po půl 12. Za CD plyery zrovna nastupovala dvojce zahraničních gratulantů, kteří přijeli Briana podpořit na jeho narozeninovou oslavu. DJka Miss Klauss z Brazílie a DJ Hector Lopez ze Španělska měli naplánované společné vystoupení. Začátek pro ně však musel být doslova jako ze špatného snu. Kolem půlnoci totiž byl klub skoro prázdný a lidé jen tak postávali. Pro každého DJe opravdu nezáviděníhodný trest. Co dělat v takové chvíli? Je to jednoduché, musíte hrát hity a doufat, že alespoň to málo návštěvníků se chytne. A ono se chytlo a nutno dodat že postupem času se tančící dav zvětšoval a zvětšoval. Hitovky jako Ultra Nite – Automatic, SHM – One nebo Lake & Lys - La Tromba jsou všem cluberům notorický známé. Přidejme ještě nezaměnitelný temperament krásné brazilské DJky, která ke zlepšení atmosféry používala malou tamburínu, a tančit se Vám bude chtít, ať chcete nebo ne. A lidé chtěli.

brian

Okolo půl 2. již bylo Sasazu krásně zaplněno a dle mého názoru se zde mohlo sejít kolem 1000 „gratulantů“. Samotný oslavenec se měl za mixpult postavit v jednu hodinu po půlnoci, ale zřejmě se trochu opozdil při samotných oslavách s přáteli a tak jsme si museli na jeho vystoupení o zhruba půl hodinky déle počkat.

Jak jsem již řekl, Sasazu bylo příjemně zaplněno a DJ Brian pokračoval v tom, co jeho předchůdci z Brazílie a Španělska započali. Čili jeden hit za druhým, ale koho to vlastně zajímá že? Jedná se o narozeniny a ty by měly být vždy veliké. Atmosféra byla opravdu super a Brian svůj set začal jedním z největších hitů minulého roku, a sice SHM – Leave the Word behind. Chybět samozřejmě nemohla ani produkce od dalšího Švéda, který v posledních měsících zaznamenává nevídaný vzestup a sice Avicii a jeho track Tweet it. DJ Brian se za CD playery střídal se svým kolegou ze Soulgangsters DJem TT a nutno říci že se tančilo všude, kde to šlo. A tak to má být! Z tracků bych snad jmenoval ještě nezapomenutelnou hitovku od Red Carpet – Alright (Hardwell Remix).

Více jsem již z této našláplé párty, která však ze začátku příliš vesele nevypadala, nestihl. Unikl mi tak další zahraniční host Rodrigo Ardilha z Brazílie a slovenský DJ Fresh Clubber, kteří si měli vzít nestarost zábavu po Soulgangsters. Věřím však, že tato narozeninová párty měla dlouhého pokračování. Za celou redakci poslouchej.net bych chtěl ještě poblahopřát vše nejlepší DJi Brianovi a rovněž tak přeji mnoho úspěchů v budoucím kariérním růstu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ BRIAN BIRTHDAY PARTY

Pátek 3. 9. 2010
Vstup: 150,-
Vystupují:
rodrigo ardilha, miss klauss, hector lopez, fresh clubber, soulgangsters aka brian & tt, simon, hrusha, vj martin
Další informace
7 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
mirwais
08. 09. 2010 | 00:29:31
+0 | -0
Pche, kde žijete pánové? Tahle scéna je v prdeli už minimálně 5 let. Já jsem tam schodou okolností byl taky. Samej namistrovanej šampón a na ně lepící se zlatokopky, co maj mejkap i v rozkroku. Když jsem asi popátý slyšel tu prodejnou děvku Guettu, co vykrádá i sám sebe, chtělo se mi blejt. Tak jsem se aspoň zlejskal a poblil se až doma :). Ale klub je pěknej, to jo... taková navoněná diskotéka :D
Marten Halfman
07. 09. 2010 | 22:33:46
+0 | -0
Ok, v tom pripade vlastzne muze byt DJ kazdy kdo ma v pc par tracku a jak je potreba tak zahraje kabaty nebo nakej ten trance ne? Kam se podela laska pro hudbu, smysl pro neco noveho atd?
stiraci los
07. 09. 2010 | 15:07:19
+0 | -0
nevim co je spatneho na tom, kdyz dj ma sirsi prehled a umi zahrat vsechny styly.
Marten Halfman
07. 09. 2010 | 11:58:46
+0 | -0
Laktos:

bohuzel realita je takova ze nejde o to co umis nebo jak hrajes ale spis o to koho znas a ci jsi kamarad...staci se podivat na DJe johna Cultera nebo-li Jana kavalira...kdy je potreba zahraje kabaty a hity 80tych let, popripade zaskoci pred axwella nebo tiesta...neber takoveho dje, co nema pater a zahraje ti vse co potrebujes
martin
07. 09. 2010 | 11:53:48
+0 | -0
vyborna kalba, ja se bavil az do rana :) naprosto mi to sedlo!
J.
07. 09. 2010 | 11:51:36
+0 | -0

Laktos, ty jsi vážně debil

Na to jiné slovo použít nejde.
Laktos
07. 09. 2010 | 10:19:35
+0 | -0
Brian by mel hrat na diskotece ne v clubu jako je Sasazu....pak se nedivim ze to tady stoji tak za hovno...:-(((
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika