LA KALBA  s Panteon Rococo!

LA KALBA s Panteon Rococo!

16. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ať už máte rádi ska, reggae, salsu, rock nebo punk, 17.listopadu si v KD Vltavská určitě přijdete na své. Právě z těchto stylů tu toho večera umíchají svoji proslulou výbušnou směs mexičtí Panteon Rococo!
Jedenáctičlenné uskupení Panteon Rococo vzniklo v roce 1996. Do dnešního dne stihli vydat již osm nahrávek (včetně letošního přírůstku Ejército de Paz) a odehrát na stovky koncertů po celém světě - jen v Čehách byli zpestřením většiny předních festivalů jako Rock For People, Sázavafest, Mighty Sounds nebo Trutnov.

Vedle již zmíněných strhujících koncertů skupina proslula i bojem za zlepšení sociálních poměrů v Mexiku. Spolu s Manu Chaem nebo Amparanoiou jsou součástí hnutí Radical Mestizo.

Program večera bude rozšířen ještě o vystoupení dvou čerstvých nadějí tuzemské scény. Jako první se představí multižánroví The Pooh, kteří mj. zahajovali letošní pražský koncert Black Rebel Motorcycle Club a následně si je do role předskokanů zvolili Green Day.

Těsně před Panteon Rococo stanou na pódiu elektroničtí Le Pneumatiq, kteří by shodně s The Pooh na svém letošním narozeninovém dortu měli sotva pět svíček.

I oni však “škatulku nováčků” dávno přerostli. Na svém kontě mají namátkou debutové album Beat Safari, pět skladeb na soundtracku k filmu Pusinky, nespočet samostatných koncertů a vystoupení před Freestylers nebo Atomic Hooligan.




Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LA KALBA S PANTEON ROCOCO

Středa 17. 11. 2010
Vstup: 290,-
Vystupují:
Panteon Rococo, The Pooh, La Pneumatiq
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika