Mejdan podzimu: La Kalba s Panteon Rococo

Mejdan podzimu: La Kalba s Panteon Rococo

09. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sedmnáctý listopad již tradičně promění naší zemi v dějiště bujarých oslav. Mysleli na to i pořadatelé Punx not dead a pro všechny, kteří se chtěji v tento sváteční den opravdu dobře pobavit, připravili v pražském KC Vltavská velkolepý večírek, kterému budou vévodit divocí Panteon Rococo !
Jedenáctičlenné uskupení Panteon Rococo vzniklo v roce 1996. Do dnešního dne stihli vydat již osm nahrávek (včetně letošního přírůstku Ejército de Paz) a odehrát na stovky koncertů po celém světě - jen v Čehách byli zpestřením většiny předních festivalů jako Rock For People, Sázavafest, Mighty Sounds nebo Trutnov.

Vedle již zmíněných strhujících koncertů skupina proslula i bojem za zlepšení sociálních poměrů v Mexiku. Spolu s Manu Chaem nebo Amparanoiou jsou součástí hnutí Radical Mestizo.

Bezmála pětihodinový hudební maratón zahájí ve 20hod multižánroví The Pooh, kteří např. zahajovali letošní pražský koncert Black Rebel Motorcycle Club a následně si je do role předskokanů zvolili Green Day.

O hodinu později je na pódiu vytřídá druhá naděje tuzemské scény – drum'n'bassová skupina Le Pneumatiq, která se mj. podílela na soundtracku k filmu Pusinky a naživo se zaskvěla před Freestylers nebo Atomic Hooligan.

Ve 22 hodin ovládne jeviště již zmiňovaná hlavní hvězda večera – mexičtí Panteon Rococo, kteří si jen pro tento večer připravili 120 minutovou show!

Už tak bohatý program nabídne po půlnoci ještě DJ Gadja z Radia 1, za jehož diskotéky se návštěvníci budou moci bavit až do brzkých ranních hodin.

www.ticketpro.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LA KALBA S PANTEON ROCOCO

Středa 17. 11. 2010
Vstup: 290,-
Vystupují:
Panteon Rococo, The Pooh, La Pneumatiq
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika