Francouzští Dirtyphonics na Junglist Unity

Francouzští Dirtyphonics na Junglist Unity

03. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Šílenství! Přesně to umí rozpoutat francouzská partička Dirtyphonics při svém vystoupení. Dva DJs z nejlepšího nového projektu pro rok 2009 a MC Youthstar nebudou jediným lákadlem Junglist Unity. Do Abatonu dorazí 22. října i starý známý Ed Rush a na Powerstation electro stagi zahraje Calvertron.
Drum & bass už dlouho není mrtvá a nehybná škatulka - po propojení s dubstepem nebo housem mu k dalšímu levelu pomohli právě Dirtyphonics. Francouzké kvarteto do zlomenin přidává electro, rave, techno, tuny nápadů a nekonečnou energii. Kromě produkce hitů jako Vandals, Teleportation nebo The Secret pro Shimonův label Audio Porn se nedávno postarali i o remix pecky Polygon od Shock One. Na Junglist Unity se předvedou 2 DJs na 4 playery a s nimi nezastupitelný MC Youthstar.



Do Prahy po roce zamíří i legendární Ed Rush. Ten společně s kolegou Opticalem opět pilně pracuje a na svém vydavatelství nabízí zajímavé releasy v čele s novým albem Audia. Kromě novinek z líhně talentů Virus si tradičně užijeme nekompromisní syrový sound, taneční drive a Edovo neutuchající charisma. Z českých DJs se předvedou Pixie, Suki, Akira, Bifidus Aktif a Basetix Unity.

Ani na druhé, Powerstation electro stage nebude nouze o zajímavé hosty. Tím hlavním bude Calvertron, britský producent tracků mnoha škatulek (electro house, fidget, bassline), jež v současnosti hýbou nejen scénou na ostrovech, ale celým světem. Z Rakouska dorazí dvojice Beats4Education a o domácí support se postarají Substance-D - tedy Dave, Duff a Tamagotchi.

www.junglistunity.cz


Dodal: Kryštof Benca, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JUNGLIST UNITY

Pátek 22. 10. 2010
Vstup: 250/300
Vystupují:
Dirtyphonics (FR), Ed Rush (UK), Pixie, Suki, Akira, Bifidus Aktif, Basetix Unity Powerstation Second stage: Calvertron (UK), Beats4Education (AT), Substance-D
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika