Sety headlinerů Junglist Unity a další bonusy

Sety headlinerů Junglist Unity a další bonusy

14. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do velké drum & bassové respektive electro události s Dirtyphonics, Ed Rushem a Calvertronem už chybí jen přečkat víkend a následující týden. Nalaďte se na vlnu Junglist Unity poslechem několika setů a nebo nákupem speciálního balíčku vstupenky s tričkem a dalšími dárky.
Prvním výrazným drum & bassovým jménem, které donutilo upřít zrak světa na Paříž, je seskupení Dirtyphonics. Jejich zvuku dominuje maximální energie, hravost, určitá "špinavost", ale hlavně originalita. Dirtyphonics nedělají typický drum & bass, ale prolínají ho styly jako rave, dubstep, house, electro a techno. Jejich desky se proto staly best sellery a vítanou výbavou všech DJů unavených konvencemi.

dirtyphonics

Důkazem jejich obrovské popularity, která v loňském roce po vydání několika desek raketově stoupla, bylo jejich první DJské vystoupení v Čechách (na začátku roku v pražském klubu Cross). Na přeplněném parketu se od prvních rytmů strhla energická vlna jako na rockovém koncertu. 2 DJs a doprovodný MCs vygradovali pět set návštěvníků do absolutní extáze.

To, jak si všichni členové Dirtyphonics rozumí s publikem, můžete zhlédnout na povedeném videu:


Ed Rush je nestárnoucí legenda, jeden z průkopníků drum & bassu a osobnost, která společně s kolegou Opticalem nadiktovala směr tomuto stylu na dlouhá léta dopředu - releasy z jejich labelu Virus vždy přinášely jen nadčasové kousky. Po velmi kladně přijatém albu Travel The Galaxy pánové připravují další, zatímco na Virusu dominuje nový sound producentů jako Audio, Prolix, Body & Soul, Fourward a mnozí další.

Calvertron
se prosadil již na začátku století v duu Twocker - jeho hudbu hráli od začátku největší velikáni jako Armand Van Helden, Roger Sanchez i samotný Pete Tong. Pestrost a nevyhraněnost jeho tracků mu přinesla uznaní napříč styly a vydaly je například labely jako Cr2, Ministry of Sound nebo Fingerlickin Records. Energický set plný současného i experimentálního UK soundu si vychutnáte na druhé Powerstation electro stagi.

Sety všech headlinerů naleznete na webu Junglist Unity, na němž se dozvíte, jak objednat speciální balíček vstupenka + slušivé Junglist Unity tričko za výhodnou cenu. Běžné vstupenky zakoupíte v síti Ticketportal.

balicek

Na Junglist Unity v Abatonu na návštěvníky čeká další velký bonus: Zveřejníme zde část line-upu únorového mega mejdanu Let It Roll. Navíc bude možné, pořídit si zde lístky na únorový Let It Roll za 300 Kč. V této době jejich cena v předprodeji vyšplhá na 440 Kč - nákup se rozhodně vyplatí.


Dodal: Kryštof Benca, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JUNGLIST UNITY

Pátek 22. 10. 2010
Vstup: 250/300
Vystupují:
Dirtyphonics (FR), Ed Rush (UK), Pixie, Suki, Akira, Bifidus Aktif, Basetix Unity Powerstation Second stage: Calvertron (UK), Beats4Education (AT), Substance-D
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika