Vyražte na koncert Slížů, Fixy, Zvířat a Flavour

Vyražte na koncert Slížů, Fixy, Zvířat a Flavour

15. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Čtyři z jedenácti kapel, které v posledních třech letech objely republiku v rámci projektu t-music tour, se sejdou v jeden večer na jednom podiu. 24. listopadu vystoupí na akci t-music 4v1 v pražské Tesla Areně Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, Sto Zvířat a United Flavour.
Společný koncert těchto čtyř předních českých skupin není určen jen pražským návštěvníkům. Společnost T-Mobile vypraví pro příznivce autobusy t-music express z deseti měst, která jako první zaplní jejich kapacitu. Ti šťastní, kteří se dostanou do autobusu, získají nejen cestu, ale i vstupenku zadarmo. Celkem je ve hře dvacet měst, první expressy už jsou zaplněné a pojedou z Plzně a z Brna .

Projekt t-music tour vznikl v roce 2007 a od prvních vyprodaných klubových turné se jmény jako právě Sto Zvířat, Skyline nebo Wohnout se postupně dostal až do halových prostor s kapelami jako Horkýže Slíže nebo Chinaski. t-music tour rovněž zavítala do netradičních koncertních prostor. V roce 2009, během první spolupráce se skupinou Richarda Krajča, si skupina Kryštof vyzkoušela akademickou půdu s netradiční akustickou verzí připravenou speciálně pro auly vysokých škol.



Kromě čtyř exkluzivních vystoupení, připomínajících historii úspěšných turné, bude v Tesla Areně připravena speciální scéna s typickými prvky použitými u turné těchto kapel. Tu doplní velkoplošné LED projekce s tematickými filmy, možnosti stáhnout si digitální obsah do mobilu, odnést si fotku a další překvapení či bonusy známé z proběhlých koncertů t-music tour.

Vstupenky na koncert "t-music 4v1" jsou k dispozici v sítích ticketstream, ticketportal a také jako Lístky v Mobilu na t-music.cz za cenu 150 Kč. Zákazníci společnosti T-Mobile si mohou tyto vstupenky zakoupit za zvýhodněnou cenu 100 Kč včetně všech poplatků.

Vstup do Tesla Areny 24. listopadu na společné vystoupení Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, Sto Zvířat a United Flavour bude umožněn po páté hodině odpoledne. První tóny z pódia se ozvou o hodinu později. Návštěvníci se mohou těšit nejen na plnohodnotné koncerty, ale i speciální laser show a další netradiční překvapení a bonusy.

Více informací, Lístky v Mobilu a trasy t-music expressu hledejte na www.t-music.cz/4v1

Dodal: Šimon Kotek, 100 Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

4v1

Středa 24. 11. 2010
Vstup: 150/ zákazníci T-Mobile 100,-/na místě 190,-
Vystupují:
Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, Sto Zvířat, United Flavour
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

23. 11. 2010 | 11:47:37
+0 | -0

Co takhle program..??

Ať hledám jak hledám..nikde nenácházím program, resp. line-up celý akce a to ani na webu T-Music..předem díky za něj..
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika