Horkýže, Fixa, Sto Zvířat a UF již dnes v Praze

Horkýže, Fixa, Sto Zvířat a UF již dnes v Praze

23. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve středu 24. listopadu přivítá pražská sportovní hala společný koncert čtyř předních českých klubových kapel. Spojuje je zapojení do projektu t-music tour, v rámci jehož historie již jedenáct kapel objelo republiku na jedinečných turné. O středečním večeru se tak na podiu v Tesla Areně na akci nazvané t-music 4v1 sejdou kapely Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, Sto Zvířat a United Flavour.
Kromě čtyř koncertů se návštěvníci mohou těšit na charakteristické prvky, které provázely projekt t-music tour. Bude připravena speciální scéna přes celou šířku zakrytého kluziště se třemi velkoplošnými led projekcemi a prvky, jež byly k vidění na proběhlých turné. Pro návštěvníky budou připraveny různá překvapení a bonusy. Vystoupení jistě zpestří předpokládané návštěvy mezi spřízněnými kapelami na podiu a nebo speciální host United Flavour Lara 303.

Vchody do Tesla Areny 24. listopadu na společné vystoupení Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, Sto Zvířat a United Flavour se otevřou v 17:00. Program začnou po 18:00 United Flavour, které pak vystřídá Sto Zvířat. Ska a reggea část večera vystřídají rockové kytary Vypsaná Fixy mezi osmou a devátou, závěr akce bude patřit slovenským Horkýže Slíže.



Více informací a Lístky v Mobilu naleznete na www.t-music.cz/4v1

Dodal: Šimon Kotek, 100 Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

4v1

Středa 24. 11. 2010
Vstup: 150/ zákazníci T-Mobile 100,-/na místě 190,-
Vystupují:
Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, Sto Zvířat, United Flavour
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika