Silvestr 2010 na Bukanýru

Silvestr 2010 na Bukanýru

15. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 31. prosince se bude po celé Praze oslavovat konec letošního roku a o půlnoci proběhne vítání roku Nového. Na houseboatu U bukanýra tomu nebude jinak. Akce zde začne ve 21:00 hod. a bude probíhat až do ranních hodin. Na lodi pro vás bude připraveno malé občerstvení, spousta ovoce a při příchodu vám bude nabídnut speciální silvestrovský welcome drink.
Spodní bar:
Nabídka hudebního programu bude jako vždy velmi pestrá a tak se na spodním baru můžete těšit na bukanýrské djs Tibiho, v pro něj typickém progressive house setu a Jindru, který vás potěší svým houseovým setem. Dále vám bude hrát zástupce serveru Techhouse.cz - dj Brady. Hlavními a velmi vzácnými hosty večera budou djs Tagträumer² (BlackFoxMusic, Schallbox rec.) z Německa a Treitl Hammond (Big Big Soundz), z Rumunska. A zde výčet jmen stále nekončí, jelikož nesmíme zapomenout na dje Face, zastupujícího již drahnou dobu server Techno.cz, jehož sety jsou vždy vemi příjemným zpestřením kteréhokoliv večera.

tagtraumer

Vytápěná terasa:
Pro návštěvníky bude i tento rok otevřena horní terasa, která bude dostatečně vytápěná. Zde bude znít zejména deep house v podání dje TinTina a dje Sata. Nezbývá než dodat, že na tento mejdan se na lodi, oproti celému roku kdy je vstup zdarma, vybírá vstupné. Celý večer Vás bude stát 250,- korun. Vstupenky si můžete zakoupit na místě, pouze v den konání. Nakonec bychom Vás chtěli upozornit o omezené kapacitě, kterou chceme udržovat po celý večer, aby se nám náhodou Bukanýr nepotopil :)

P.S. Na Bukanýru bude v provozu šatna, do které si můžete za 20,- Kč uložit své svršky.

Jestliže se připravujete na Silvestra na Bukanýr máme zde pro vás soutěž o 3x2 volné vstupy na tento večer. Nejoriginálnější odpovědi budou zařazeny do slosování, které proběhne živě na akci SMALL JESUS po půlnoci. Odpověďi posílejte na email bodan@bukanyr.cz s předmětem „Soutěž“.

"Jak čekáte, že se budete cítit 1.1.2011 až se probudíte?"

Soutěž bude ukončena 24.12.2010 v pravé poledne a výherci budou kontaktování i emailem.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter

Dodal: Lukáš Chocholouš, Bukanýr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SILVESTR 2010

Pátek 31. 12. 2010
Vystupují:
Tagtraumer (DE), Treitl Hammond, Brady, Face, Tibi, Jindra Second Stage: TinTin & Sat
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika