Michael Canitrot na This Is My House

Michael Canitrot na This Is My House

24. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dj s přízviskem World Best Glamour dj a muž s tváří modela z titulní strany časopisu Vogue. I tak by se dal charakterizovat vycházející klenot francouzské taneční scény jménem Michael Canitrot. Právě on je zakladatelem a rezidentním djem jedné z nejúspěšnějších tanečních nocí současnosti, nazvané „So, Happy In Paris?“.
Tu představuje pouze v těch nejprestižnějších metropolích světa, jako Paříž, Dubai, Moskva, Londýn, nebo Tokyo a dne 2. dubna bude mít tento hvězdný dj v rámci exkluzivního dvouhodinového vystoupení premiéru v České republice a na párty This Is My House v klubu Mecca.



A že jste ještě jméno tohoto mladého francouzského DJe neslyšeli? Pak byste měli zpozornět a doplnit si své hudební znalosti. Michael Canitrot je DJ a producent, který proslul zejména organizací svých luxusních hudebních nocí, které nesou název „So, Happy In Paris?“. Tato noc, zaměřená převážně na house music a spolupráci DJe s živými hudebníky, či zpěváky, nedávno oslavila deset let své existence a to již svědčí o kvalitě. Oslava proběhla na nejznámější ikoně Paříže a možná i celé Francie, a sice na slavné Eiffelově věži a Michael se tak stal vůbec prvním a jediným DJem v historii, který něco takového uspořádal. Od roku 2003 působí také jako oficiální DJ na slavném červeném koberci na festivalu ve francouzském Cannes. Michale Canitrot však není pouze francouzskou módní ikonou a žádaným DJem na nejluxusnější světové večírky. Je i skvělým producentem a skladatelem. Canitrot byl v mládí inspirován hudebními žánry jako soul, funk a disco a to se zákonitě muselo projevit i do jeho produkce. Styl hudby, kterou produkuje je velmi melodický a rytmický house s prvky soulu, latino, deep a nebo afrických zvuků. Jeho nejznámější tracky, které by rozhodně neměly ujít vaší pozornosti, jsou: Desire, Feel the spirit a You and I jenž je kritiky pasován na letní hit roku 2011.



Jsme rádi, že tohoto DJe budeme moci vůbec poprvé přivítat v České republice na párty This Is My House v pražském klubu Mecca. This Is My House je nový party koncept, který si klade za cíl vytvořit sérii luxusních glamour parties přístupných široké veřejnosti. A jak již název napovídá, celá noc je provázena tou nejlepší house music, na kterou si organizátoři zvou jak přední DJs z České Republiky, tak talentované producenty ze zahraničí. Rezidentním DJem celého konceptu je DJ Don Marquez, který již za svou poměrně krátkou karieru vystupoval v zemích jako Belgie, Maďarsko, Ukrajina anebo jako jediný český DJ v roce 2010 na zimních Olympijských hrách v Kanadském Vancouveru.

Více informací o připravovaných nebo již proběhách akcích This Is My House se můžete dozvědět na této adrese.

Dodal: Martin Půlpán
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THIS IS MY HOUSE

Sobota 2. 4. 2011
Vstup: 250/390 VIP 690/790
Vystupují:
Michael Canitrot, Soulgangsters, Don Marquez
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika