Soulgangsters: Budeme v DJ Mag Top 100

Soulgangsters: Budeme v DJ Mag Top 100

28. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (8)
Brian je v České republice v současnosti velmi oblíbený dj. A právě on společně s kolegou djem TT tvoří producentské duo Soulgangsters. Tento projekt přijal pozvání na noc This is my house, která se odehraje v sobotu 2. dubna v klubu Mecca. Na ní vystoupí jako hlavní hvězda francouzský dj Michael Canitrot. My vám nyní přinášíme exkluzivní rozhovor se Soulgangsters.
Ahoj kluci, takže tradiční otázka na úvod našeho rozhovoru. Jak jste začali rok 2011?
Co se týká produkce, tak pro nás rok 2011 začíná až teď, a musím říct, že velmi dobře. Dokončili jsme naše nové studio a už jsme v něm dodělili náš první letošní track. Je to remix nového singlu "DJ Fist – Sortilege". Je to jíný styl a zvuk, než všechno co jsme doposud udělali a myslíme si, že taky nejlepší. V pátek na 2.narozeninách Sasazu jsme ten remix testovali a jsme úplně nadšení z reakcí lidí. Co se týká našich vystoupení jako Soulgangsters, tak teď v sobotu nás čeká exkluzivní párty s francouzkým djem Michael Canitrot, na kterého se těšíme.

Každý měsíc hrajeme na naší velmi úspěšné párty FAME v klubu Mecca a v Liberci v klubu Ďábelská Huť. Na konci června letíme na tour do Brazílie a pak se nám podařilo získat rezidenci v nejlepším rezortu na Maledivách, kam letíme na 3 měsíce.

Takže jeden úspěch za druhým a co je u Vás nového v osobním i profesním životě?
Jak už jsme říkali, dokončili jsme práce na našem novém studiu, ze kterého máme velkou radost a veškerou energii teď soustředíme na produkci vlastních tracků a remixů pro známé a uznávané Djs.

Na osobní život teď nemáme moc čas, děláme to, co nás baví, a chceme využít příležitostí, které se nám teď naskýtají.

soulgangsters

Brian se nedávno vrátil ze své tříměsíční tour po Jižní Americe, takže jak bylo v Brazíli a v čem se tamní pártypeople nejvíc liší od těch českých?
Letní sezona v Brazílii by se dala přirovnat k té na Ibize, akorát s tím rozdílem, že na Ibize je všechno koncetrované na mnohem menší uzemí. House music je v Brazílii velmi populární a všechny párty jsou plné mladých lidí, kteří se dobře baví a užívají si život. Kluby jsou na vysoké úrovni a noční život je tam velký business. Ŕekl bych, že rozdíl je v tom, že lidé tam si to jdou opravdu užít a bavit se, ale u nás jdou prostě ven a čekají co se bude dít.

A co chystáte nového, resp. na čem se Soulgangsters v současnosti pracujete?
Máme rozdělaných několik singlů, které chceme běhen dubna dodělat. Teď jsme poslali na mastering náš Soulgangsters remix pro "DJ Fist – Sortilege" a čekáme na finální nadupanou verzi. Měsíčně bychom chtěli vyprodukovat 2 remixy a 2 singly, takže práce budeme mít opravdu hodně.

S tím tak trochu souvisí i další otázka, na čem byste chtěli pracovat (máte nějaký track, který byste třeba chtěli remixovat)?
Rozhodně bychom chtěli remixovat právě nový singl " Michael Canitrot ft. Ron Carroll – When You Get Love ", který Michael představí tuto sobotu v Mecce. Pro nás je to teď nejlepší vokálový track a jsme přesvědčení, že to bude to opravdový megahit. Už dlouho jsme neslyšeli nic tak skvělého. Náš velký vzor je Axwell, takže jména pro koho dalšího bychom chtěli dělat remixy jsou Axwell, nebo Bob Sinclar.



Je něco, co vás na scéně překvapilo, ať už pozitivně, nebo negativně?
Jestli myslíš českou scénu, tak tady už nás nepřekvapí asi nic. A na té světové je každý den nějaké překvapní. Sledujeme všechny sociální sítě a komunikujeme s djs po celém světě, abysme byli v obraze a měli přehled o tom nejlepším co house music nabízí.

Na co v nejbližší době nejvíc těšíte?
Já jsem se těšil na 2. narozeniny SaSaZu a podle mého očekávání se oslava skvěle vydařila. Klubu dominovala krásná velká stage, ceny na barech byly nízké, během večera se vystřídalo několik sexy performance a hlavně tam byli vyborní lidé. Teď se nejvíc těšíme na Michael Canitrota a jeho set v Mecce. Už delší dobu ho sledujeme a každý jeho single od "Desire", přes "You & I” nebo „When You Get Love“ má obrovský úspěch. Michael Canitrot patří mezi vycházející hvězdy a jsme rádi, že s ním můžeme hrát, navázat kontakt a případně i nějakou budoucí spolupráci.

S tím souhlasím, Michael Canitrot má opravdu nezadržitelný drive a v budoucnu se o něm bude mluvit hodně nahlas a velmi často. Jak plánují Soulgangsteři trávit léto?
V červnu letíme na 2 týdny na tour do Brazílie a na léto se nám podařilo získat rezidenci na Maledivách v nejlepším resortu s klubem, který je několik metrů pod hladinou moře. Budeme tam hrát a produkovat a doufám, že tamní prostředí nám dodá hodně inspirace a energie.

Kde se vidíte za 5-10 let?
Díky produkci bychom se rádi dostali do mezinárodního povědomí už během dvou let. Chceme získat zastoupení u zahraniční bookingové agentury a hrát převážně venku. Za 5 - 10 let budeme stále dělat to, co nás baví nejvíc, tedy trávit čas ve studiu, cestovat po světě a hrát na párties, ve velkých klubech a festivalech. Čeká nás hodně práce, ale určitě se nám to povede, a za 5 let budeme v DJ MAG TOP 100. My žijeme heslem letošní Sensation... „Celebrate life with House“.

Díky za rozhovor, budeme se na Vás těšit kde jinde, než v Mecce! A rozhodně držíme palce do budoucí práce…


www.myspace.com/soulgangsters
twitter.com/#!/djkiddiesel
www.facebook.com/pages/Soulgangsters/176846605660124

Dodal: Martin Půlpán
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THIS IS MY HOUSE

Sobota 2. 4. 2011
Vstup: 250/390 VIP 690/790
Vystupují:
Michael Canitrot, Soulgangsters, Don Marquez
Další informace
8 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Tomas
02. 04. 2011 | 14:29:35
+0 | -0
tady nejde o zavist chlapecku, jen o namachovanost dje, ktery je defakto stejny jako stovky dalsich, jestli bude v top 100 mi je u prdele, kdyz se tam dostane, tak bude videt, jak to cely jde do sracek:)) kdyz se dostane do TOP 500 bude king:))
Jan Zelenka
31. 03. 2011 | 10:34:01
+0 | -0
Dobrý den. Reaguji na Nekompromis Joe. Rozhovor se Soulgangsters jsem připravil já. Ke zbývajícím reakcím napíšu svůj názor, který je: že Soulgangsters tedy i Brian mají jasně vytyčené cíle a tudíž vědí proč hrají a dělají hudbu. Není nic horšího, než čekat na to, že vás tady v CZ někdo objeví. V dnešní době se tomu musí jít naproti. A kombinace výdělku a práce a zábavy je to nejlepší, co člověk může dělat. Soulgangsters mají mojí velkou podporu. PS: přestaňte už konečně závidět lidem úspěch!
Tomas
31. 03. 2011 | 02:28:47
+0 | -0
tak z takovym clovekem bych nikdy nechtel hrat, po pravde?? pro co to delas? pro prachy, dokazat si jaky jsi borecek? klubu hrajes sracky a tim ze chces byt komercne uspesny budes jeste vetsi hovno nez jsi
Nekompromis Joe
30. 03. 2011 | 08:28:52
+0 | -0

:-)

Pěkně se ptal v rozhovoru Dj Brian sám sebe...
HHHH
29. 03. 2011 | 16:33:25
+0 | -0
No hoši si moc věřej,ona je to velká dřína se tam propracovat a myslím si že se tam nedostanou i kdyby chtěli
karel
29. 03. 2011 | 13:52:32
+0 | -0
neskodilo by se trochu snest na zem z oblaku :D
Anonym
29. 03. 2011 | 02:41:49
+0 | -0
"Za 5 let budeme v DJ MAG TOP 100" tady jde videt proc tihle typci delaji hudbu. Ne kvuli lasce k ni, ale ciste kvuli tomu, aby byli za pet let v djmagu, tzn. jen kvuli penez. Fuck it.
Max
29. 03. 2011 | 01:30:47
+0 | -0
Tyhle rozhovory me zacinaji bavit :)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika