Papa Roach se v červenci pokusí dobýt Prahu

Papa Roach se v červenci pokusí dobýt Prahu

10. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je to válka za hudební integritu. Válka za jejich fanoušky. Válka za rock \'n\' roll. Poslední album kalifornského kvarteta Time for Annihilation…On The Record and On The Road zachycuje tuhle válku na pódiu i ve studiu prostřednictvím devíti živých verzí klasických pecek Papa Roach a pěti nových studiových nahrávek.
Od skvělých živých verzí "Last Resort" a "Scars" k rozjeté dupačce nového singlu "Kick in the Teeth" a "Burn" je tohle pořádná jízda s Papa Roach, postavení se před barikádu, která vás naprosto odstřelí.

Album Time for Annihilation…On The Record and On The Road vyšlo na značce Eleven Seven Music v srpnu 2010 a signalizuje nový vývoj v historii kapely.

Time for Annihilation…On The Record and On The Road gives dává posluchači dvě podoby zážitku s Papa Roach – hudební ohňostroj na pódiu a nezapomenutelné kouzlo nahrávacího studia. Frontman kapely Jacoby Shaddix říká: "Tohle je ohlédnutí za naší kariérou prostřednictvím koncertních nahrávek a taky prohlášení, že tady zůstáváme. Pro nás je Time for Annihilation…On The Record and On The Road perfektním spojením turné a studia. K zachycení našich show přidáváme nový materiál a vyrážíme na cestu!”



Tahle jízda začíná hned stadiónovkou "Kick in the Teeth." První singl se odbrzdí rifem ostrým jako břitva a melodií, kterou si prostě nejde od plic nezazpívat. Pod dohledem producenta Davida Bendetha (Breaking Benjamin, Paramore) kapela napumpovala v jeho studiu v New Jersey do svých nových písniček oheň.

Tobin Esperance
(basová kytara) dodává: "Nové věci zachovávají intenzitu, kterou jsme měli vždycky, ale zároveň znějí jako hymnický rock 'n' roll. Nikdy tuhle energii a koule neztratíme. Písničky budou skvěle znít jak v autě, tak na stadiónu. To je to, co Papa Roach umějí. Chceme vás chytnout rockem ať jste kdekoliv." Bubeník kapely Tony Palermo říká: "Živé hraní nás nakopává. Každý, kdo nás viděl, potvrdí, že tam nestojíme jak solné sloupy. Jacoby vládne každý večer publiku a je to úplné šílenství v nejlepším slova smyslu.”

Živé hraní je podstatnou částí odkazu Papa Roach. Devět živých songů z Time for Annihilation…On The Record and On The Road’s bylo nahráno při jejich společném turné se Shinedown v prosinci 2009. Jejich verze "Between Angels and Insects" a "Hollywood Whore" jsou Papa Roach tak, jak to umí – ostří a nesmlouvaví. Kapela hrála s takovými kapelami jako jsou Red Hot Chilli Peppers, Guns N Roses, Avenged Sevenfold, Eminem a Shinedown, hrála na hlavních pódiích OZZfestu a Crüe Festu, a získala si zástupy věrných fanoušků.



Vydat album s živými a studiovými písničkami dohromady je pro mnoho kapel něco nezvyklého – i pro Papa Roach. Papa Roach si získali pověst hardrockových machrů již svým debutem z roku 2000 nazvaném Infest. Od té doby prodali celosvětově přes deset miliónů alb. Time for Annihilation…On The Record and On The Road obsáhne jejich starší věci - rok 2002 a Lovehatetragedy, Getting Away with Murder z roku 2004, The Paramour Sessions z roku 2006 a Metamorphosis z roku 2009—a přidává živé nahrávky jejich 7 Top Ten rockových singlů "Last Resort," "Forever," "Getting Away With Murder," "Scars" a "…To Be Loved."

Nové nahrávky jsou ovšem také výjimečné. Ať je to už jejich industriálně metalický šturm "Burn" nebo zadumaná chytlavá balada "No Matter What," Papa Roach se i nadále vyvíjejí. Esperance vysvětluje: "Nemáme lineární sound, v kapele je tolik různých osobností a skrz hudbu se potkávají. S našimi písničkami se vám bude chtít se porvat, zašukat si nebo si zatrsat.”

Kapela boří I jiné hranice – název alba navrhli sami fanoušci - "Na Twitteru jsem řekl, že bych si přál něco jiného jako název,” říká Shaddix. "Zeptal jsem se 'Co vyjadřuje Papa Roach?' Lidi nám posílali texty našich písniček. Jeden kluk poslal Čas zničení …Na desce a na turné —což je text 'Crash'—a to sedlo. Než přijdeme na pódium, vždycky si zahulákáme Time for Annihilation. To přesně děláme každý večer."

Navíc je na albu Time for Annihilation…On The Record and On The Road speciální skrytá skladba se vzkazem osobně nahraným Shaddixem, kterým povzbuzuje fanoušky, aby se zúčastnili boje proti hladu a bezdomovectví. Shaddix je vyzývá, aby si vzali telefon a vytextovali číslo WhyHunger a tak věnovali 5 dolarů organizaci WhyHunger, která s hladem a chudobou po celém světě bojuje již od roku 1975.

Papa Roach nejsou sami. Součástí jejich příběhu jsou také zástupy fanoušků. Shaddix říká: "Doufám, že se tohle album stane inspirací pro ty, kteří nás ještě naživo neviděli, aby přišli a stali se součástí té syrové energie, která je Papa Roach. Nejsme jen čtyři chlápci na pódiu. Jsme čtyři chlápci na pódiu a hala plná lidí, kurva. A o tom to pro nás je. Každý je součástí našeho gangu. Nemusíš být v kapele, abys mohl být členem gangu, kurva.” A tenhle gang se zmocní rock 'n' rollu, až hodiny odbijou Time for Annihilation…On The Record and On The Road.

Členem gangu můžete stat i vy. Přijímač proběhne 13.července v pražském Lucerna Music Baru.

A protože Papa Roach mají spojence a jako spolubojovníky si ze Skotska přivezou pořádný střelce z kapely Yashin,ten večer to bude pořádná minometná palba.

www.paparoach.com

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: PAPA ROACH

Středa 13. 7. 2011
Vstup: 630/790
Vystupují:
Papa Roach, Yashin, Julien K
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika