Support Papa Roach a Yashin provedou Julien-K

Support Papa Roach a Yashin provedou Julien-K

04. 07. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Julien-K je americká hudební skupina, která vznikla jako boční projekt pro elektronickou hudbu, kterou vytvořil Amir Derakh a Ryan Shuck z Orgy, s pozdějším přispěním Eliase Andry a Anthonyho \'Fu\' Valcice. Jejich debutové album Death to Analog míchal Tim Palmer, a vyšlo v březnu 2009 v USA a o rok později v Evropě.
Webová stránka Juliena-K spatřila světlo světa v roce 2003 s demosnímky skladeb "Look at You", "Kick the Bass", "Someday Soon", "Everyone Knows" a "Technical Difficulties", která vyšla na soundtracku k filmu Michaela Baye Transformers z roku 2007 a zazněla i ve filmu. Julien-Khudebně přispěl i na několik video her, včetně Sonic Heroes ("This Machine"), Shadow the Hedgehog ("Waking Up") a oficiální skladby k Transformers: Revenge of the Fallen video hře.

Julien-K spolupracoval s Chesterem Benningtonem z Linkin Park na skladbě "Let Down" pro koncert ReAct Now: Music & Relief .

Produkční team Juliena-K - Amir Derakh, Ryan Shuck a Anthony 'Fu' Valcic také s Chesterem Benningtonem vytvořili exkluzivní verzi písničky "Morning After" pro Underworld: Evolution soundtrack a pro remixové album kapely Mindless Self Indulgence's "What Do They Know?".

Julien-K spolupracoval i na sólovém projektu Benningtona s názvem Dead by Sunrise a jejich debutovém albu Out of Ashes .

"Jsou to stejné kapely. Ta jedna, kde Chester zpívá a skládá se jmenuje Dead by Sunrise, ale když jsem u mikrofonu já a Amir a já skládáme, tak se to jmenuje Julien-K a je to víc elektronické... Julien-K a Dead by Sunrise jsou v podstatě kreativní team, jako taková Warholova továrna v tom smyslu,“ vysvětluje Ryan Shuck. "Dead by Sunrise je Chesterův Julien-K , jestli to dává smysl." Ryan Shuck v nedávném rozhovoru na www.de-re.de řekl, že 70% jejich nového alba je už hotovo. Album se nyní mixuje a mělo by vyjít letos na podzim.

www.myspace.com/julienk

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: PAPA ROACH

Středa 13. 7. 2011
Vstup: 630/790
Vystupují:
Papa Roach, Yashin, Julien K
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika