London Elektricity bude ordinovat na Break4Beats

London Elektricity bude ordinovat na Break4Beats

01. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tony Colman aka London Elektricity, muž, mýtus a legenda, která lečí jen přiložením rukou, dorazí na květnovou Break4Beats představit svoje nejnovější album Yikes!
Na první pohled je to takový ten typ a vzorného manžela a svědomitého otce. Ovšem nikdy nemizící šibalský úsměv prozrazuje, že za tlustými obroučkami se skrývá mnohem víc, než dává tenhle nenápadný elegán najevo.

Do srdcí mnoha posluchačů se nesmazatelně zapsal především svojí kapelou London Elektricity Live. Dny jejich velké slávy už pominuly, ale to ani v nejmenším neplatí pro samotného Tonyho aka London Elektricity, který se po rozpadu skupiny ponořil do drum‘n’bassu ještě s větší vervou než kdy předtím.

Jeho label Hospital Records v průběhu let rostl (a stále roste) s nevídanou rychlostí a dnes už patří mezi jedny z nejprestižnějších vydavatelství. Pokud něco vydáte u Hospitalu, jste už „pán Někdo“. Primář Colman může být na své dítko zaslouženě hrdý.

Jeho zbrusu nové (v pořadí již páté) album Yikes! míří právě v těchto dnech do obchodů a vy budete mít jedinečnou příležitost poslechnout si všechno pěkně z první ruky při jeho vizitě na Flédě.

Hlavní stage přivítá vedle London Elektricity ještě další ikony drum‘n’bassu, ovšem už „jen“ tuzemského rázu; těšit se tak můžete na Philipa TBC a Sayka, které doprovodí dále Mystique, Holder a Shede & MC Trchi. Oldskoolery jistě potěší i přítomnost Junketta na BreakMatch stagi, kterou doplní Yak, Marcco a nový tandem Kotlyka a Parabota s „carpentrovkým“ jménem The Thing.

Více informací naleznete na:
www.facebook.com/Break4Beats
www.fleda.cz

Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 200/250
Vystupují:
London Elektricity (Uk), Philipa TBC, Sayko, Mystique, Holder, Shede & MC Trchi, Junkett, Yak, Marcco, The Thing
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika