Radio 1 se vrací ke kořenům

Radio 1 se vrací ke kořenům

19. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na středu 25. května připravilo Radio 1 speciální koncert Zpátky ke kořenům. V Lucerna Music Baru se na něm představí dva zásadní interpreti vysílání Radia 1 - Monika Načeva s kapelou v retro vystoupení k desce z roku 1996 Nebe je rudý a kapela Priessnitz, která zahraje výběr toho nejlepšího podle sebe, djů i posluchačů Radia 1.
Po koncertu bude následovat alternativní flashback diskotéka pod taktovkou Libora Lisého a Michala Máky, a to v duchu Radia 1 z konce tisíciletí.

Monika Načeva vydala své první album v roce 1994 - byla jím rocková nahrávka Možnosti tu sou..., která přinesla velký hit Udržuj svou ledničku plnou. O dva roky později vychází trip-hopově laděná deska „Nebe je rudý“, kterou Načeva natáčí ve spolupráci s Janem P. Muchowem, Jiřím Trnavským, Martinem Chlupem, Michalem Kovalem, Vláďou Pechou a Jáchymem Topolem. Později následují alba Mimoid, Fontanela, Mami, Tyhle dny, La Decádance Revisited a zatím poslední The Sick Rose. Na koncertě v Lucerna Music Baru vystoupí z původní sestavy kapely Monika Načeva a basák Michal Koval a dále se představí nové posily David Kabzan (piano), Tomáš Vtípil (elektrické bicí a elektrické dechy) a DJ FIVE (scratch).

načeva

Kapela Priessnitz je stejně jako Monika Načeva dlouholetým souputníkem Radia 1. Se svým vkusným a neotřelým kytarovým popem křižuje skupina pod vedením Jaromíra Švejdíka českou klubovou scénu již pěknou řádku let. Naposledy o sobě Priessnitz dali vědět díky turné Alois Nebel Tour, které se konalo u příležitosti právě dokončovaného filmu Alois Nebel. V Lucerna Music Baru Priessnitz zahrají své nejlepší skladby podle výběru svých členů, DJů Radia 1 a posluchačů. Své návrhy na jednotlivé skladby budou moci posluchači psát na facebook Radia 1.

Facebook událost

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: NAČEVA + PRIESSNITZ

Středa 25. 5. 2011
Vstup: 150/180
Vystupují:
načeva + priessnitz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika