Barmanská F1 na Havana Club Grand Prix 2011

Barmanská F1 na Havana Club Grand Prix 2011

18. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Co znamená pro motoristický sport Formule 1, pro fotbal Liga mistrů a atletiku Diamantová liga, to je pro barmany Havana Club Grand Prix. Prostě top class, absolutní vrchol, bezkonkurenční pecka, která zaručuje úspěch. A české kolo nejlepší barmanské soutěže světa se blíží k vyvrcholení. Ve čtvrtek 15. září se uskutečnila kvalifikace a za další dva týdny tj. 29. září proběhne finále v klubu SaSaZu Prague!
Špičkoví barmani, z jejichž umění jdou oči šejdrem, skvělá muzika, drinky za babku, hvězdná porota. Ingredience, které namíchají mejdan roku, party, o které bude mluvit celá Praha ještě o Velikonocích. Buďte 29. září v klubu SaSaZu Prague u toho!

Porotu čeká zatraceně těžký úkol vybrat z barmanů nejlepší v každé kategorii. I letos se soutěží v takzvané mixologii (tajemství ingrediencí a tvorby koktejlů) a flair bartendingu, což je disciplína, kdy barmani házejí lahve, sklenice a šejkry všude možně, nesmí jim spadnout na zem a přitom na závěr nabídnout hotový drink.

hcgp

Do mixologického finále se kvalifikoval: David Andrle, Jan Braniš, Michal Ďuriník, Kateřina Kluchová, Daniel Prokeš a Milan Zaleš.  Ve flairovém finále mezi sebou zabojují Václav Abraham, Ondřej Cempírek, Tomáš Prückner, Michal Těžký, Alexander Timsa a Martin Vogeltanz.

V SaSaZu Prague to bude skutečně masakr! Dohlédnou na to největší celebrity barmanských pultů, v jejichž čele bude Peter Dorelli z Velké Británie. Ten umí míchat tak vynikající drinky, že ho královská rodina málem adoptovala za vlastního. Peter byl také oblíbený barman nebožtíka Franka Zappy. Traduje se, že než si pro tohoto rockového velikána přišla zubatá, poslal si pro Petera Dorelliho, aby mu namíchal něco ostrého na cestu. Na tom, kdo z Čechů nakonec získá tučnou „prize money“ a letenku na světové finále Havana Club Grand Prix 2012 na Kubě v Havaně se bude podílet také Němec Bastian Heuser, organizátor největšího barmanského veletrhu v Evropě nebo Ľuboš Rácz, jeden z nejlepších slovenských barmanů, o čem svědčí i jeho titul Barman roku 2008. Flairová porota se bude skládat z barmanských hvězd, jakými jsou Vasko Lalic, Tom Sipos, Tomáš Vích, Martin Šrámek, David Neumann nebo Pavel Šíma!

hcgp

A protože k drinkům z rumu Havana Club patří skvělá hudba, nebude chybět ani v SaSaZu Prague. O kulturu se postarají ústřední postavy domácí hiphopové scény Indy a Wich a Indyho sólový projekt KMBL. Hlavní hvězdou českého finále Havana Club Grand Prix 2011 ovšem bude fenomenální britský DJ a producent Benji Boko. Vše okoření famózní taneční skupina Tradición, specialisté na tradiční a exotické latinskoamerické tance jako jsou například Salsa (Kuba), nebo Samba (Brazílie), několikanásobný vítěz Prague latin awards. Slovem bude večerem provázet Tomáš Ryšavý aka Pinďa, známý to moderátor vypečených pražských akcí a večírků. Mixologickou částí provede soutěžící a hosty Zdeněk Kaštánek, jeden z předních českých top barmanů aktuálně pracující v Londýně.

Kdo dočetl až sem, musí mít zákonitě do 29. září, než se v 18 hodin otevřou dveře Havana Club Grand Prix 2011, neklidné spaní.

Vstup je zadarmo, Cuba Libre stojí jen 50 korun a Mojito 70,-

Kompletní ceník nápojů:

nápoják

www.havanaclub.cz    http://prague.sasazu.com/cs    www.phenomen.cz

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB GRAND PRIX 2011

Čtvrtek 29. 9. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Indy a Wich, KMBL, Benjo Boko, Tradición a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HAVANA CLUB GRAND PRIX, 29.9. SaSaZu
1x barmanský kurz, 2x Havana Club Mojito balíček
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika