Mistr mixu Benji Boko mezi mistry šejkru

Mistr mixu Benji Boko mezi mistry šejkru

22. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Famózní barmanská soutěž Havana Club Grand Prix 2011 po dvou letech opět v Praze! Její finále se uskuteční v holešovickém klubu SaSaZu Prague 29. září a nejlepším mistrům šejkru přijede zahrát jejich protějšek za gramofony, fenomenální Brit Benji Boko.
DJ a producent, který na sebe strhává pozornost po celém světě, například vystoupením vedle Justice v londýnské O2 aréně, kde hrál před sedmnácti tisícovým publikem. Jeho styl remixování ho také přivedl mimo jiné ke zpěvákovi Faithless Maxi Jazzovi nebo rapperovi Roots Manuvovi.





Podívejte se k DJ pultu a pokud vám ten týpek s afrem na hlavě bude připomínat designéra Maxima Velčovského, můžete si být jistí, že jde o Benji Boko. Jak sám říká: napůl člověk, napůl opičák. A co je na něm nejlepší? Britský showman, který je schopný zmixovat pípání z videoher s hip hopem hraje živě! Používá při tom různé samplery, nebojí se riskovat a je mistrem překvapivých, ale o to zábavnějších setů. "Benji Boko je budoucnost!" prohlásil o něm známý britský DJ Yoda.

Letos v červnu Benji Boko vydal své debutové album Beats, Treats & All Things Unique, výbušnou směs plnou elektroniky, funku a trip-hopu. Producent posluchače nechá svést na pořádně divoké horské dráze, čítající 19 zastávek, na které si dělá legraci i z amerického prezidenta Obamy.

Poslechněte si ukázku:

Nebo stahujte

Díky výjimečnému nadání se Benji Boko představil ve většině světově vyhlášených klubů a všimli si ho i lidé od reklamy, což pro každého umělce bývá razítkem úspěchu. Jeho hudba pomáhá prodávat napříkad mobilní telefony.

Koncem září se Benji Boko postará o atmosféru skvělé noci 7. ročníku Havana Club Grand Prix 2011, na kterou je vstup zdarma a vynikající rum Havana Club poteče proudem.

Havana Club Grand Prix je největší barmanská soutěž v Česku. Její finalisté se utkají v takzvaném flair bartendingu, tedy barmanské exhibici a mixologii. Vítězové ze SaSaZu Prague odejdou s tučnou odměnou a letenkou na Kubu, kde vzniklo mojito a také se uskuteční světové finále této barmanské soutěže.

A to nejlepší na závěr: vstup je zdarma a drinky od 50 CZK !!!

www.havanaclub.cz
www.benjiboko.com

Dodal: Martin Borovička
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB GRAND PRIX 2011

Čtvrtek 29. 9. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Indy a Wich, KMBL, Benjo Boko, Tradición a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
HAVANA CLUB GRAND PRIX, 29.9. SaSaZu
1x barmanský kurz, 2x Havana Club Mojito balíček
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika