Barevní hosté na křtu Prago union

Barevní hosté na křtu Prago union

10. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do křtu nového CD V barvách od Prago Union zbývá týden. Není čas na hrdinství a na tajnosti už vůbec ne. Na svůj křest chtějí Prago Pyčo pochopitelně něco víc, než obyčejný koncert. Chtějí překvapit, chtějí to zase posunout někam dál. Jenže jak a kam?
S Livě Bandem je viděly všechny velké festivaly a dohromady více, než 100.000 lidí. Čím překvapit s deskou, co je dva a půl měsíce venku, navíc na domácím hřišti, kde je všichni dobře znají?

A co takhle hosti? Nové aranže a nastudování? Nové svěží barvy do známých skladeb? Jo, přesně tudy to Prago povedou. Když se totiž před nějakou dobou ozval s nabídkou spolupráce výborný smyčcový kvartet Hněddé Smyčce, vypadalo to jako znamení samotného vesmíru. Jak jinak by se měli jmenovat hosté na křest CD V barvách?

A nebude to už s těma smyčcema trochu moc? Tak pompézní, až patetický? Vůbec. Nejde o divadlo „more tady není Halyvůd“, jde o muziku. Až uslyšíte set z desky V barvách v podání Prago Union + Livě Band + Hněddé Smyčce, dostanete křídla, jakou budete mít husí kůží. Obrázek o lehce abstraktní kombinaci si můžete udělat z téhle pozvánky s lehce zamlženými záběry z jedné ze zkoušek, kde parta „maká jak barevná, když chytne slinu“.



Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PRAGO UNION - KREST ALBA

Čtvrtek 17. 11. 2011
Vstup: 200/250
Vystupují:
Prago Union + Livě Band + Hněddé Smyčce
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika