From London To Ibiza v Pekelnym baru

From London To Ibiza v Pekelnym baru

17. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední pátek v listopadu bude patřit speciální noci s titulem From London To Ibiza pořádanou pod hlavičkou www.bypass-party.cz . Pozvání přijali hned 3 zahraniční dj’s které spojuje nejenom láska k electronické hudbě, ale také fakt že se tento londýnský trojlístek letos poprvé představil na akcích pořádaných Ibiza Gathering v klubech a barech jako Eden, Es Paradise, Café Del Mar, Ibiza Rocks a Kanya.
Dále vystoupí všem velmi dobře známé uskupení Proud-M a chybět nebudou ani Brady & Few.

Stefan Brodin ( Electronic Sessions / Ministry Of Sound / UK )
http://soundcloud.com/stefanbrodin
Stefan původem Švéd, v UK působí od roku 2002. Je residentem Electronic Sessions a pravidelný host Toolroom Knights, oba mejdany pořádané v Ministry Of Sound. Tento rok hrál na oficiální warm up party pro Cream Amnesia v Ibiza Rocks a legendárním baru Cafe Del Mare .Své příznivce si získal především mezi posluchači electro a tribal housu.

Justin Time (JAR)
http://soundcloud.com/justin-time/time-stop-mixed-by-justin-time
Justin původem z Jižní Afriky letos rozhodně zažívá svůj nejlepší rok. Hudebně odkojen svým starším bratrem, který byl jednou z tahounů UK hard house scény a který mu pomohl v roce 2003 k prvnímu vystoupení na legendárních akcích A.K.A Puzzle Project Brixton. V posledních 3 letech Justin rapidně ubral na BPM a jeho styl zakotvil někde mezi tech- progressive house a melodickým technem. Kromě londýnských residencí a hraní pro Ibiza Gathering završil letošní letní sezónu hraním na hlavní stage Sky Fest po boku Calvin Harris .

Paul Pure (Dirty Disco / UK)
http://soundcloud.com/paulpure
V roce 2007 Paul získal svojí první londýnskou residency, která nastartovala jeho kariéru a umožnila mu věnovat se djingu naplno. V posledních dvou letech se soustředí zejména na svoji noc Dirty Disco pořádanou ve východním Londýně. Mimo londýských klubů Pacha, Egg, Ministry a Scala se letos také poprvé představil v klubech na Ibize a na Kollektiv Mehlstrasse v německém Hannoveru.

Vice info
http://www.facebook.com/event.php?eid=185281348216935
http://www.pekelnejbar.cz

Dodal: Tomas Suchy, Republic Artists
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FROM LONDON TO IBIZA

Pátek 25. 11. 2011
Vystupují:
Stefan Brodin (uk), Justin Time (jar), Paul Pure (uk), Adam Cloud & Pete Walk, Brady & Few
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika