Stefan Brodin: Nic se nemá přehánět

Stefan Brodin: Nic se nemá přehánět

17. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední pátek v listopadu bude v Pekelnym baru patřit speciální noci s titulem From London To Ibiza pořádanou pod hlavičkou www.bypass-party.cz . Pozvání přijali hned 3 zahraniční djs. Vyzpovídali jsme nejmladšího z povedené trojky Stefana Brodina, který nám prozradil kam urcite zajit na Ibize a že se nic nemá přehánět.
Narodil ses ve Švédsku, teď už téměř dekádu bydlíš v Londýně. Proč ses rozhodnul přestěhovat?
Ahoj. Do Anglie jsem se přestěhoval v roce 2002, jako mnoho mladých lidi jsem chtěl cestovat, vylepšit jazyk. Londýn byla jasná volba hlavně kvůli electronické scéně a muzice.

Bylo se těžké prosadit? Jaké byly začátky?
No v podstatě jsem začal rozdávat letáky a vylepovat plakáty na parties hned jak jsem do UK přijel ;-). Přesto jsem se seznámil s pár promotérama a djs, kterým jsem neúnavně rozdával promo cd’s. Zlom přišel v roce 2005, když jsem začal být bookovanej na větší akce, které vedly v roce 2008 k residentuře v Ministry Of Sound pro Electronic Sessions a Plastic Fondu. Je tady hodně mladých a nadějných dj’s, kteří chtějí být hned super stars a jezdit v limuzíně. Ale ty hned taky odpadnou. Důležitý je dělat věci s láskou a poctivě, to ostatní možná přijde ;-)

Tuto sezonu jsi hrál na Ibize. Hrál si na oficiální pre party pro Cream v Ibiza Rocks a ve známém baru Café Del Mar. Našel sis taky čas zajít na nějaké jiné akce, než na kterých si hrál? Co bys vůbec doporučil lidem, kteří se příští rok chystají na ostrov vyrazit?
Bylo to teprve podruhé, co jsem hrál na Ibize. Asi vás zklamu, kromě mých akcí jsem nikde jinde nebyl. Ibiza je pro mě hlavně slunce, válení se na pláži a chill out atmosféra, kterou najdete přesně na druhý straně ostrova, než jsou kluby. Z těch klubů, když vyrazíte do Space, Pacha nebo Amnesia, tak nikdy nic nezkazíte. Doporučoval bych hlavně mrknout na všechny lineupy, abyste nic neprošvihli. http://www.ibiza-spotlight.com . Taky bych clubberům vzkázal, že se nic nemá přehánět.

Často teď hraješ v Ministry. Kdy byla tvoje poslední akce a kdo další byl v lineupu?
Naposledy to bylo na Halloweenské akci v sobotu 29. října. Joris Voorn byl hlavní hvězda večera.

Před nedávnem proběhla v médiích šokující zpráva, že i Ministry Of Sound se zavře. Klub je stále otevřený, takže co se to tam u vás děje?

Přímo uzavření Ministry nehrozilo. V postatě developerská firma měla v plánu postavit masivní bytovku hned naproti klubu. Samozřejmě kdyby to místní úřad povolil, lidi by si po čase začali stěžovat na hluk a pak by to byl velký problém. Nakonec úřady rozhodly ve prospěch klubu a stavební povolení na bytovku neschválil. Takže Ministry máme otevřený a stále plný. Víkend co víkend.

Tohle je tvoje první návštěva Prahy. Na co se nejvíc těšíš?
Tak samozřejmě na akci v Pekelnym baru se těším hodně. Taky chci zkusit český pivo přímo v Čechách a českou gastronomii plus nějaký ty památky, přijedu totiž s přítelkyní. Mimo to jsem slyšel o kostele, který je postavený z kosti hned za Prahou. Takže zkusím vyzjistit, jestli by bylo možný se tam zajet kouknout.

Co máš a nejenom ty, taky tvoji parťáci z Londýna Paul Pure a Jutin Time, pro nás na pátek připravený?
Můžete čekat house, kterej roztancuje i mrtvolu. Jinak se snad v pekle ani nehraje. Hahahaha.


Dodal: Tomas Suchy, Republic Artists
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FROM LONDON TO IBIZA

Pátek 25. 11. 2011
Vystupují:
Stefan Brodin (uk), Justin Time (jar), Paul Pure (uk), Adam Cloud & Pete Walk, Brady & Few
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika