Soutěž Republic Artists vyhrál dj Akrom

Soutěž Republic Artists vyhrál dj Akrom

24. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Soutěž Republic Artists Fresh blood dj  pool vyhrál dj Akrom s celkovým počtem 456 hlasů. Akrom zahraje nejenom tuto sobotu 26. 11. na akci Republic Artists v Chapeau Rouge, ale také v Londýně v klubu Hidden v sobotu 31. 3. na 4. výročí projektu RA!
Pro ty, kteří byli dříve narození nebo nestihli poslat soutěžní mix včas, máme dobrou zprávu. Republic Artists začátkem příštího roku vyhlašují další soutěž, tentokrát bez věkového omezeni! Přesné informace o soutěži budou uveřejněny na http://www.facebook.com/republicartists.cz.

V sobotu 26. listopadu se v klubu Chapeau Rouge již potřetí představí londýnský techno kolektiv Republic Artists. Toto uskupení nastupující generace djs si za poslední roky svého působení našlo své pevné místo nejenom na tamní scéně, ale pravidelně je rovněž můžete slýchat ve vyhlášených klubech a boat parties na Ibize.

Těšit se můžete především na pestrou paletu žánrů od deep jackin elektro tech house až po techno v podání residentů pánů Tomasuchy aka Thomas Tesla, Arthur Keen, Darren Gregory, BolEtz a vítěze soutěže Akroma! Nově otevřený Underground bude pod kontrolou trojlístku z Nightphunk Recordings - Lucas Hulan, Pat Heart a Dj T9.

www.chapeaurouge.cz

Dodal: Lukas Hulan, Nightphunk Recordings
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REPUBLIC ARTISTS PRESS "COME TO LONDON UNDEGROUND"

Sobota 26. 11. 2011
Vstup: do 22:00 zdarma, poté 50 Kč
Vystupují:
Tomasuchy aka Thomas Tesla, Darren Gregory (uk), Arthur Keen (uk), Bol3tz (uk)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika