Scooter míří s novým albem a show do Brna

Scooter míří s novým albem a show do Brna

29. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Dne 24. února příštího roku se opět zaplní brněnská Kajot aréna! Skupina Scooter, jejíž jméno se stalo na poli světové hudební scény legendárním pojmem, vás přijede pobavit se svoji zcela novou, energickou show, kterou sami členové této skupiny označují za to nejlepší, co kdy mohli svým fanouškům nabídnout.
Scooter s sebou také přiveze nové album, které vám exkluzivně představí v rámci svého celoevropského turné THE BIG MASH UP TOUR 2012.The Big Mash Up Tour se zastávkou v Brně vám ukáže, jak zní poslední stejnojmenné album skupiny, které je velmi kladně hodnoceno fanoušky a ke kterému se dá říct jen jediné - tak jsou slyšet ozvěny z pekla. A kromě zcela nových skladeb zazní také ty nejslavnější písně skupiny Scooter - Hyper Hyper, Fire!, How Much is the Fish, Ramp!, nebo melodická skladba Break It Up, která se stala neodmyslitelným hitem hudební scény 90. let.



Jedna z nejznámějších raveových skupin současnosti - němečtí Scooter - přijíždí po roce opět do Brna, kde loni zcela vyprodali pavilon G na výstavišti. Scooter si také vybrali právě Brno za další zastávku jejich tour - a to zejména díky dobré dostupnosti z dalších velkých měst - Prahy a Bratislavy. Jedná se tak o jediný exkluzivní koncert tohoto tour v Čechách i na Slovensku.

Samozřejmou součástí koncertu budou také předskupiny a DJs, jejichž konkrétní jména skupina v tuto chvíli vybírá. Můžeme zaručit, že tento koncert bude skutečně velkolepý a Scooter se na něj již velmi těší.

Jak sami hlavní protagonisté kapely říkají: "Minulý koncert v Brně nám dodal mnoho energie, fanoušci byli skvělí. Není nic lepšího, než když umělec vidí, že se lidé baví na stejné vlně."

Skupina Scooter, jako jedna z mála, skutečně ovlivnila vývoj světové pop music a sama si vytvořila svůj osobitý hudební styl. Formace Scooter sama založila energický styl rave hardcore. Scooter se opět představí v klasické sestavě - Rick J. Jordan, Michael Simon - v čele s miláčkem publika - expresivním zpěvákem H. P. Baxxterem.

Novou Kajot arenu (bývalé Rondo) rozezní mohutná zvuková aparatura, která dá vyniknut energii syntetizátorů a agresivních beatů skupiny Scooter. Těšit se můžete také na zcela výjimečnou show plnou laserů, efektů, tanečnic a úžasných LED projekcí.

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SCOOTER - THE BIG MASH UP TOUR 2012

Pátek 24. 2. 2012
Vstup: 690 Kč
Vystupují:
Scooter
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

01. 12. 2011 | 08:00:29
+0 | -0

Vstupenky co nevidět!

www.eventim.cz/scooter
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika