Scooter bude v Brně natáčet videoklip

Scooter bude v Brně natáčet videoklip

15. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 24. 2. 2012 do brněnské Kajot Arény zavítá v rámci turné The Big Mash Up legendární trio Scooter. Brno bylo vybráno kvůli dobré dostupnosti z dalších velkých měst – Prahy a Bratislavy a i proto, že si poslední brněnský koncert opravdu užili.
Brněnský koncert ale nečeká jen nová show v duchu nového turné, ale také specialita v podobě natáčení nového videoklipu. Pořadatelé totiž obdrželi od managementu zprávu, že kapela chce na tomto koncertu natáčet video k písni „It´s a Biz“ z alba The Big Mash Up. Režírovat jej bude Mark Feuerstake, který vytvořil již přes 300 videoklipů pro celou řadu umělců, jako jsou např. ATB, Westbam či Tom Novy.

Dle slov Marka Feuerstake natáčení bude vlastně velmi nenápadné. Nepřijede totiž s celým TV štábem, ale natáčet bude on sám. Klip bude obsahovat záběry kapely z pódia a ze zákulisí, i davu, který tvoří strhující atmosféru koncertů Scooter. Takže pokud si chceš zahrát ve videoklipu Scooter, souřadnice jsou jasné: pátek 24.2.2012 Kajot Aréna Brno!

Připomeňme, že koncert je součástí oslav 20 let brněnského rádia Kiss Hády. Samotnému vystoupení Scooter bude předcházet set dj Folteena z rádia Kiss Hády, který vás spolu s moderátorem Ondrou Blaho na koncert správně nažhaví.

Více o Feuerstake Film

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SCOOTER - THE BIG MASH UP TOUR 2012

Pátek 24. 2. 2012
Vstup: 690 Kč
Vystupují:
Scooter
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika