GTFCKD djs Marathon poslední den v březnu

GTFCKD djs Marathon poslední den v březnu

24. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V roce 2012 by se dle očekávání celého světa měly dít hodně zajímavé věci. Na poslední den v březnu je proto připraveno další pokračování akcí GTFCKD s podtitulem „djs Marathon“ pro jistotu v prostorách atomového krytu!
V sobotu 31.3.2012 se můžete těšit na další pokračování eventů GTFCKD . Po úspěšném Djs Marathonu, který se konal loni v září na holešovickém Výstavišti, jsme se rozhodli ho trochu rozšířit a udělat znovu.

Tentokrát se můžete těšit na tři nezávislá podia s plejádou více jak 40ti českých i zahraničních djs. A opět v hodinových setech. Celá akce bude trvat více jak 16 hodin. Akce startuje v 16:00 a poslední tóny zazní kolem 08:30 ráno, takže se těšte na nadupané ranní sety!

marathon
Podívejte se na fotky z minulého Djs Marathonu

Na hlavní GTFCKD main stage se vystřídají hosté jako uznávaný dj a producent Tomas Haverlik ze sousedního Slovenska, Brian aka Kid Diesel, Michael C, Bon Finix s Tripmainem, Jakub Mildner s kolegou Pietrem, rezident těchto akcí dj Ketan, Kifli, Michael J, K.Sandra, slovenské sourozenecké duo Aniko Tomowitch a Tomin Tomovic, Revis s Pete Walkem a další skvělí hosté.

Dj Lucas Hulan, který bude na akci prezentovat svou NIGHTPHUNK stage zaručuje zábavu s hosty jako jsou např. Dj Schwa, Pat Heart (Fr), Subgate, mladičký Ezwell, Petr K, Vasquez, Face aka Myclick, Tokátko a mnoha hosty z Ruska a Běloruska.

Techno budou reprezentovat djs vystupující na TECHNO BEATY stage. Zde si organizátoři, této pravidelné akce v Pekelným baru, pozvali např. Clara Bailar, Pavel Krejdl, Callbee, Pavel Faktor, Lukasch, Chud a mnoho dalších.  Opravdu se chystá další djský marathon!

Vždy jsme se snažili, aby byla celá akce pro všechny návštěvníky a pro naše fanoušky něčím zajímavá. Ať už hosty, místem nebo obojím. Dlouho jsme hledali místo, kde bychom další pokračování DJs Marathonu udělali. Nakonec jsem se rozhodli pro párty ideálně upravený atomový kryt COVER PLACE a jsme přesvědčeni o tom, že to nebylo špatné rozhodnutí. Místo je neuvěřitelně kouzelné a mystické.

Sáhněme si všichni na srdce a zeptejme se sami sebe, kdy (nebo jak často) se nám naskytne zažít pořádnou taneční párty v atomovém krytu pro 800 lidí? Cover Place se nachází necelých 300 metrů od metra „B“ Vysočanská směrem k Harfě. Vchod je přímo u chodníku vedle Hospodářské komory, nelze jej přehlédnout!!

Vstupné bylo stanoveno na 99,-CZK a vstupenky budou k zakoupení pouze na místě.

V prostoru atomového krytu budou pro Vás přichystány již zmíněné 3 hudební podia, šatna, speciální Food Bar, aby jste mohli doplnit energii chutnými a řádně kalorickými jídly, 3 bary, velké záchody, 3 únikové východy + jeden standardní vchod a východ, speciální projekce a videomaping na GTFCKD stagei v režii italského Vj Luper @ Kinocirkus, sexy hostesky prezentující výrobky našich partnerů, nekuřácká odpočinková Lounge room a mnoho dalšího.

Nezapomeňte, 31.3.2012 můžete již od 16 hodin zažít pravý a nefalšovaný DJs Marathon!

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD DJS MARATHON

Sobota 31. 3. 2012
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
Michael C, Tomas Haverlik (SK), Brian aka Kid Diesel, Bon Finix vs. Tripmain, Jakub Mildner vs. Pietro, Ketan, Kifli, Michael J, Gusman, Aniko Tomowitch (SK), Majkl Dj, Miss B., Revis vs. Pete Walk, AK-47, K.Sandra, Tomin Tomovic (SK), Alex Douche (RU), Schwa, Lucas Hulan, Pat Heart (FR), Alexey Kulemin (RU), Lumiere, Petr K, Vasquez, T9, Lipservice, Ezwell, Carlos Squint, Max OM (Belarus), Subgate, Tokátko, Face aka Myclick, Sajmon, Chud, Calbee, Pavel Krejdl, Clara Bailar, Keeper, Lucasch, Matimur, Pavel Faktor, Oersted, Šmuk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
GTFCKD DJS MARATHON, 31.3. Cover Place
1x VIP All Inclusive vstup+1 obyčejný vstup, 2x2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika