GTFCKD djs Marathon představuje Cover Place

GTFCKD djs Marathon představuje Cover Place

15. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chcete vědět, jak vypadá atomový kryt, ve kterém 31. března 2012 bude od 16:00 probíhat další pokračování GTFCKD djs Marathonu? Pokud vás zajímá, kdy kryt vznikl, jak je velký a jak budou v prostorách rozmístěna jednotlivá pódia, čtěte dál.
Dle oficiálních webových stránek Cover Place se uvádí: "Když se svět otřásal v základech, když všechny jistoty přestávaly platit, když člověk člověku vlkem byl…. tehdy se zrodil Cover, ochránce živých a pomník lidských slabostí, nabubřelosti i mocenských chtíčů. Vstupte do nitra země a poznejte jeho tajemství… Výlet do temné minulosti nebo případně i drsné budoucnosti naší planety může začít ..."

Tento podzemní komplex byl vybudován začátkem 70. let a nachází se pod parkem v ulici Freyova ve Vysočanech na Praze 9, kde je i hlavní vstup do celého krytu. Nenápadný vstup do podzemních prostor rozhodně neodpovídá monumentálnosti prostor, které se za ním otevírají. Úzká, dlouhá a klikatá chodba vás provede labyrintem sálů a skrýší, jejichž původní účel může člověku dneška nahánět i hrůzu.

mapa

Samotný atomový kryt Cover place má rozlohu 1200 m2, celý komplex je kvalitně klimatizován. Tak nám Cover place nabízí dost místa k vytvoření unikátního tanečního komplexu, kterému vévodí 3 velké sály, ve kterých jsme se rozhodli postavit jednotlivá pódia. Jsou to GTFCKD main stage, Nightpunk stage a Technobeaty stage. A každá má pro vás bezmála 17ti hodinový hudební program. Na GTFCKD main stagei jsme si také přichystali úžasnou vizualizaci a videomaping od italské crew Kinocirkus v čele s Vj Luperem.

plan

Abychom co nejvíce omezili případné čekání na objednávání nápojů, budou pro vás připraveny tři samostatné bary, a navíc speciální Food bar s několika, ale na 17ti hodinové párty, o to chutnějšími jídly. Nekuřácká Lounge room vám naopak poskytne chvilku relativního klidu, pohody a odpočinku s mnoha místy k sezení.

cover

Přijďte tedy již v 16:00 do tohoto úžasného prostoru zažít opravdový djs marathon.

Video z MTV párty v Coveru

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD DJS MARATHON

Sobota 31. 3. 2012
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
Michael C, Tomas Haverlik (SK), Brian aka Kid Diesel, Bon Finix vs. Tripmain, Jakub Mildner vs. Pietro, Ketan, Kifli, Michael J, Gusman, Aniko Tomowitch (SK), Majkl Dj, Miss B., Revis vs. Pete Walk, AK-47, K.Sandra, Tomin Tomovic (SK), Alex Douche (RU), Schwa, Lucas Hulan, Pat Heart (FR), Alexey Kulemin (RU), Lumiere, Petr K, Vasquez, T9, Lipservice, Ezwell, Carlos Squint, Max OM (Belarus), Subgate, Tokátko, Face aka Myclick, Sajmon, Chud, Calbee, Pavel Krejdl, Clara Bailar, Keeper, Lucasch, Matimur, Pavel Faktor, Oersted, Šmuk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
GTFCKD DJS MARATHON, 31.3. Cover Place
1x VIP All Inclusive vstup+1 obyčejný vstup, 2x2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika