SaSaZu představuje Fresh British House

SaSaZu představuje Fresh British House

09. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražské SaSaZu není třeba představovat. Klub zve do svých luxusních prostor i nová, v Čechách zatím neokoukaná jména, která ovšem ve své domovské zemi, i mimo ni, zaznamenávají obrovský úspěch. Nová party Fresh British House vám představí úspěšné djs z „mekky“ taneční hudby Velké Británie. Premiérově tak 18. února českému publiku zahraje duo Trafik, které doprovodí dj Paul Jackson.
Jak již bylo řečeno, jako hlavní hvězda večera se představí duo Trafik, které je nedílnou součástí legendárního vydavatelství Global Undergorund. O tom, že nepatří mezi žádné začátečníky, svědčí více jak 150 skladeb na největším hudebním serveru Beatport a 25 mixovaných kompilací. Jejich hudbu také můžete znát z divácky velmi úspěšných amerických seriálů Kriminálka Miami a Kriminálka New York. Andrew Archer a John Elliott pocházejí z Newcastelu, koncertují však pravidelně po celém světě a v Praze se představí jak v jedinečném živém vystoupení, tak v následném DJ setu.

Vystoupení Trafik na Slovensku v rámci Tiesto Kaleidoscope Tour


DJ Mix:

Druhým, kdo do Prahy zavítá z Britských ostrovů, je DJ a producent Paul Jackson. Po tom, co jeho track The Push v roce 2003 označil legendární Pete Tong za Essential New Tune, podepisuje smlouvu s vydavatelstvím Underwater Records, které patří bývalému členovi Underwold Darrenu Emersonovi. Díky tomu také začíná spolupracovat se společnostmi jako Defected, Subliminal, Radio 1 nebo MTV na jejichž akcích vystupuje téměř po celém světě. Přicházejí také nabídky na pravidelné rezidentní noci v takových klubech jako je Ministry of Sound London, Amnesia Ibiza nebo The Cross London. O remixy svých skladeb Paula požádala například zpěvačka Dido, legendární Faithless nebo francouzská legenda house music Bob Sinclar. Jak je vidět, Paul Jackson patří mezi zkušené profesionály na poli house music a v Praze se představí opět po několika letech, aby připravil publikum pro kolegy z Trafik.

Paul Jackson Heart Club Night life Khabarovsk



DJ Mix:


Celou párty odstartuje DJ Don Marquez, jehož deep a tech house rytmy již roztančily party people v několika evropských zemích (například v Belgii, Maďarsku, Slovensku, Chorvatsku nebo na Ukrajině). Jako jediný český DJ také vystupoval v kanadském Vancouveru v rámci Zimních olympijských her v roce 2010.

Nezapomeňte si tedy v kalendáři označit datum 18.2. a přijďte do SaSaZu zažít, jak chutná FRESH BRITISH HOUSE.

Více informací na www.sasazu.com

Dodal: Martin Půlpán
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FRESH BRITISH HOUSE

Sobota 18. 2. 2012
Vystupují:
Trafik, Paul Jackson, Don Marquez
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika