Fresh Brittish House představuje Trafik

Fresh Brittish House představuje Trafik

16. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na zítra, sobotu 18. února, je v klubu SaSaZu naplánovaná nová akce s názvem Fresh Brittish House. Ta chce českému publiku představovat neokoukaná jména z Britských ostrovů. Na prvním vydání party zahraje živý koncert duo Trafik, po kterém bude následovat i jejich djský set. V následujícím článku naleznete jejich podrobnější biografii.
Andrew Archer a John Elliott pocházejí ze severu Anglie, konkrétně z Newcastlu. Jejich hudební umění však již dávno přesáhlo hranice tohoto města a vůbec celé Británie. Již neodmyslitelně patří k světoznámému hudebnímu vydavatelství Global Underground pod kterým vydali ji více jak 150 tracků a připravily 25 pět mixovaných kompilací, kterých se po celém světě prodalo více jak milion.

Podívejme se ale podrobněji na jejich hudební biografii. Ihned po podpisu smlouvy s Global Underground si jejich produkce získala obrovské jméno a nejznámější světová média a se předháněla v tom, kdo vymyslí lepší superlativ. Nejlépe je vystihl asi Computer Music Magazine, který Trafik označil za The New Darlings of Dance (volně přeloženo jako Noví miláčkové elektronické hudby).

trafik

Jejich první album se jmenovalo Bullet a bylo vydáno v roce 2004. Ihned si získalo uznání od takových jmen taneční scény jako Paul Oakenfold, Sasha, Nick Warren, The Plump DJs nebo DeepDish. Nick Warren dokonce použil několik jejich tracků na svou mixovanou kompilaci, kterou připravil pro label Global Underground. Ihned také přicházejí nabídky na remixy pro UNKLE nebo Dave Seaman který produkoval track pro Kylie Minogue s názvem Confide In Me.

V roce 2007 vydávají Andrew a John druhé autorské album. Tentokrát s vice klubovým zvukem, protože toto album bylo vytvořeno speciálně pro jejich světovou koncertní tour. Trafik tak vytvořili unikátní zvukovou a vizuální show, která je zpravidla následována jejich originálním DJským setem. Trafik tak mají možnost vystupovat a představovat svou hudbu téměř po celém světě, například ve Spojených Arabských Emirátech, Singapuru, Francii nebo ve Španělsku.

Jejich produkce však nezůstala bez povšimnutí ani v USA. Produkce divácky velmi známých seriálů Kriminálka Miami a Kriminálka New York si je vybrala ke spolupráci a duo Trafik tak složilo několik tracků právě pro ně. Jejich hudební vyspělost využily pro své hry i společnosti Sony Playstation a EA Games.

V roce 2010 vydávají Trafik své třetí autorské album s názvem None but the brave, které obsahuje 15 originálních skladeb. Na nich spolupracovali například s vokalistkami Tricia Lee Kelshall nebo Rachel Lamb.

Pokud v sobotu 18.2. zavítáte do SaSaZu, určitě se můžete těšit na strhující elektronickou hudební smršť, jež Trafik předvedli doslova po celém světě a nyní se poprvé představí I v Praze.

Ukázky tvorby k poslechu na: http://www.beatport.com/artist/trafik/1354

Dodal: Martin Půlpán
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FRESH BRITISH HOUSE

Sobota 18. 2. 2012
Vystupují:
Trafik, Paul Jackson, Don Marquez
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika