Rise Against v Incheba aréně už tento pátek

Rise Against v Incheba aréně už tento pátek

13. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tuzemští fanoušci punk/hardcorové skupiny Rise Against už „stříhají pověstný metr“, jejich oblíbenci ovládnou pražskou Incheba Arénu už tento pátek. Stejně jako do všech předchozích evropských zastávek je i do naší metropole doprovodí hostující britská skupina Architects a kapela Touché Amoré ze Spojených států.
Hlavní hvězdy večera nabídnou průřez jejich staršími nahrávkami i loňskou deskou Endgame, která opět upozorňuje na řadu závažných společenských témat, především na problematiku homofobie. „Zatímco většina Evropy je registrovanému partnerství nakloněna, v řadě amerických států legalizováno dosud nebylo. Myslím, že se to brzy změní, ale zatím je za to stále potřeba bojovat“ srovnává McIlrath a dodává, že v Praze určitě zazní i skladba Make It Stop (September's Children), která reaguje na sérii sebevražd amerických teenagerů LGBT komunity (organizace bojující za práva lesbických, gay, bisexuálních a transgender skupin), ke kterým došlo v září 2010.

Není to však jen homofobie, kterou se skupina zabývá. Zatím naposledy vzdala poctu Amnesty International, k jejichž 50.výročí vzniku nahrála coververzi Dylanovy skladby Ballad Of Hollis Brown.



www.riseagainst.com

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: RISE AGAINST

Pátek 16. 3. 2012
Vstup: 590 Kč
Vystupují:
RISE AGAINST
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika